FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atacuri între steliști! De ce nu ies în evidență Boldrin și De Amorim: "Trebuie să ai caracter" + Atac la Neubert: "Eu l-am construit pe el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 19:32

Laurențiu Reghecampf a explicat de ce Boldrin și De Amorim nu s-au impus la Steaua, deși la Astra erau oameni de bază.

"Cred că Alibec și-a făcut treaba cât a jucat la Steaua. De Denis nu-mi fac niciun fel de probleme, are și un caracter foarte puternic față de Boldrin și De Amorim. Denis poate trece peste momentele dificile. Dar trebuie să înțelegeți că Steaua nu e Astra.

Ei nu vor mai avea meciuri cum aveau la Astra. Toate echipele joacă altfel, la Astra aveai spații. La Steaua trebuie să ai caracter! Poate într-o altă conjuctură acești jucători vor juca mai bine. Tricoul la Steaua cântărește vreo 30 de kilograme", a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

"Eu l-am construit pe neubert!"

Reghecampf e convins că nici măcar Thomas Neubert, fostul preparator fizic al Stelei, n-ar fi făcut față în aceste momente cu actualii jucători.

"Cu jucătorii pe care noi i-am adus Neubert nu putea face ce a făcut în primul mandat. Eu l-am construit pe Neubert. Spunea Gigi că facem noi forță prea multă, că ridicăm gantere. Din punctul meu de vedere e o mare prostie. Doar cu pregătire fizică poți demola adversarul.

Înainte erau antrenamente foarte grele, acum jucătorii acceptă foarte greu aceste antrenamente. Au venit alți jucători cu altă mentalitate. Până ajungem să-i facem să înțeleagă că acest lucru e foarte important trebuie să o luăm pas cu pas", a adăugat Reghecampf.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
andy_2008
andy_2008  •  25 Martie 2017, 08:55

Daca nu stii sa i asezi in teren e clar ca iti trebuie jucatori de forta.De aia te bate Viitorul si Dinamo.

1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  24 Martie 2017, 23:56

Gigi o fi inteles ca antrenorul lui il face prost?

bufnila
bufnila  •  24 Martie 2017, 21:10

El l-a construit pe Neubert :))))) Vad ca iar a ras o sticla de vodca. Macar acum nu are meci a doua zi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează