FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VOLUNTARI 1-0

Atenție, cad capete! Napoli a fost deja substituit cu Isăilă la Poli Iași, iar Florin Marin e ca și demis după eșecul de la Mediaș

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2016 00:00

Timp de 11 etape s-a petrecut un fenomen rar în Liga 1: un sigur antrenor a fost înlocuit, atunci când Dario Bonetti a plecat de la ASA Tg. Mureș, iar Dan Alexa i-a preluat postul.

Odată cu pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale cu Armenia și Kazahstan au început și mutările pe banca tehnică.

Prima s-a consemnat în Copou, acolo unde Nicolo Napoli a fost debarcat de la cârma lui Poli Iași. După înfrângerea cu Timișoara, 0-1, italianul și-a luat rămas bun de la echipă și i-a făcut loc lui Daniel Isăilă. Ziaruldeiasi.ro a dezvăluit că fostul secund al primei reprezentative va avea un salariu de 7.000 de euro și va veni în Moldova alături de Cezar Zamfir și de Nicolae Constantin.

O altă formație care e aproape de a-și schimba "principalul" e FC Voluntari. Ilfovenii au pierdut sâmbătă la Mediaș, 0-1, și au bifat a patra înfrângere consecutivă. Oficialii clubului iau serios în calcul substituirea lui Florin Marin, favorit să-i preia pe Cernat și compania fiind Antonio Conceicao. Portughezul e liber de astă-vară, de când s-a despărțit de CFR Cluj.

2 ania durat mandatul lui Napoli de la Iași, început în octombrie 2014

7 antrenorifuseseră schimbați după 11 etape în sezonul trecut de Liga 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  05 Octombrie 2016, 16:16

Florin Marin plateste pentru acuzatiile aduse arbitrajului din meciul cu FCSB si declaratiilor "prea sincere" de genul "Steaua nu merita să câştige!". Daca mai punem la socoteala si bilantul lui excelent contra FCSB, indiferent unde a antrenat, ne dam seama de ce caracatita "Becali si Finii" il pedepseste, in mod nemeritat - ca pe Ionel Ganea, alt antiFCSB care, evident, nu avea loc la Voluntariul lui Pandele - fiindca echipa chiar a jucat bine in ultimele meciuri dar nu a putut infrange brigazile de arbitraj ostile. Bravo Gigi!

10200418332938116
Manolescu Remus  •  03 Octombrie 2016, 11:37

Cu Florin Marin ce au avut ? nu se comenteaza deloc arbitrajul celui mai mic arbitru care este AVRAM ? dar la "smechereala " este cel mai mare !! Florin Marin este de vina ? I-au rupt tricoul lui DEAC in careu si nu a vazut ? Nici cotul in cap primit de acelasi Deac ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează