FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Atenție, transferă Dinamo! „Câinii” au pus ochii pe Alexandru Cherecheș, om de bază la cea mai bună defensivă din L2

Timișoreanul Alexandru Cherecheș ar putea să devină „câine” în viitorul apropiat
Timișoreanul Alexandru Cherecheș ar putea să devină „câine” în viitorul apropiat

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 13:13

Dinamo a început o nouă săptămână, a speranțelor, suporterii sperând să se rezolve cu cedarea acțiunilor de către Ionuț Negoiță, care este în tratative cu doi spanioli. 

Până la finalizarea - sau amânarea acestui proces, mai realizabilă ultima variantă -, "câinii" încep să se pregătească de reluarea pregătirilor, care sunt programate imediat după data de 15 mai, când va expira starea de urgență. 

Totodată, roș-albii au luat în calcul și câteva mișcări în mercato de vară, bineînțeles, pe măsura buzunarului celor din Ștefan cel Mare.

Alexandru Cherecheș e om de bază în cea mai bună defensivă din Liga a doua! 

Alexandru Cherecheș, 23 de ani, este un fundaș stânga de la divizionara B ASU Poli Timișoara, pe care bucureștenii îl au în vedere de mai multă vreme. 

Tânărul fotbalist, cotat pe transfermarkt la 225.000 de euro, este dorit de mai multă vreme de către "câini", mai ales că dinamoviștii au mai adus, în 2018, un jucător de la ASU Poli care a făcut furori în tricoul alb-roșu. Este vorba de Deian Sorescu, considerat acum cel mai bun fotbalist al echipei, principalul produs pentru export. 

Cherecheș ar vrea să facă pasul la Dinamo, ardeleanul dorind o provocare la prima ligă. Fundașul stânga a strâns 21 de meciuri la gruparea de pe Bega, bifând 90 la sută dintre minute pe teren. Este titular incontestabil la ASU Poli (locul 11), bănățenii având cea mai bună defensivă din liga secundă, doar 12 goluri primite în 22 de runde!

Alexandru Cherecheș: "M-am trezit după câteva ore" 

La începutul lunii martie, chiar înainte de a se opri fotbalul în România din cauza pandemiei de COVID-19, apărătorul timișorenilor a avut un accident teribil la un meci cu Rapid București.

 A fost făcut KO de un adversar, fiind lovit în plină figură, la un duel pentru minge. Cherecheş a rămas întins pe teren şi a avut nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţă, fiind dus de urgenţă la spital. "M-am trezit după câteva ore la spital şi nu înţelegeam ce se întâmplă", a spus jucătorul ulterior.

VIDEO. De ce nu investește Țiriac la Dinamo: "Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am"

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Asta e lista reală a datoriilor de la Dinamo! Suma totală din spatele leului cerut de Negoiță

Ionuț Negoiță, aproape să ajungă la o înțelegere pentru cedarea lui Dinamo » Negocieri avansate cu un alt investitor spaniol

DINAMO. Ionuț Șerban își strigă disperarea într-un interviu pentru GSP: „Urăsc clauza aia nenorocită! Nu sunt eu vinovat. Mi-am irosit 5 ani din viață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  04 Mai 2020, 22:51

Vazusem chiriches si ma miram si dupa am vazut liga 2 si m-am mirat in continuare caci bani de plata n-avem

ios_ge
ios_ge  •  04 Mai 2020, 17:29

Titlul initial a fost "Atentie ne-a Gigi, transfera Dinamo un tanar jucator de baza in L2". Suntem vigilenti ne-a gigi , sa nu ne uiti. Manca'v'ar lupii sa va manance!

skins_berceni
skins_berceni  •  04 Mai 2020, 16:10
Postat de cornelconasu pe 04 Mai 2020, 15:40

***

Omul atata stie, atata poate sau, asculta si el ordinele cuiva. Amaratii astia sunt in pragul falimentului si el a inceput propaganda si...transferurile. Iar oa sa vedem zilnic fost jucatori de pa la marile puteri ale Europe( Real Madrid, PSG, Milan etc etc) care fac coada la Rin Hotel pentru un contract cu fcdb.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează