FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță, aproape să ajungă la o înțelegere pentru cedarea lui Dinamo » Negocieri avansate cu un alt investitor spaniol

Ionuț Negoiță ar putea să vândă pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo către Juan Jose Morelo Marin
Ionuț Negoiță ar putea să vândă pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo către Juan Jose Morelo Marin

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 20:11

Ionuț Negoiță (46 de ani) se află într-un stadiu avansat al negocierilor pentru vânzarea clubului Dinamo cu spaniolul Juan Jose Morelo Marin.

Deși varianta fondului de investiții condus de Herminio Menendez a picat, pentru finanțatorul lui Dinamo încă se întrevede lumina de la capătul tunelului: Prosport scrie că Negoiță este aproape de a ajunge la o înțelegere cu Juan Jose Morelo Marin.

În urmă cu câteva zile, Negoiță dădea de înțeles că se află în pline tratative cu un alt spaniol decât Herminio Menendez: „Mai e cineva tot de prin Spania, care acum vreo două zile a dat de noi, le-am livrat şi lor ce îi interesează. O familie cu posibilităţi care nu e străină de fotbal, stă prin Elveţia şi a mai investit şi ar vrea să se implice”.

Acum, s-a aflat că persoana despre care Negoiță vorbea este Juan Jose Morelo Marin, investitor cu legături cu clubul Getafe.

Care sunt șansele ca Juan Jose Morelo Marin să preia Dinamo

Se pare că investitorul spaniol este cu adevărat interesat să preia echipa bucureșteană, fapt de care Ionuț Negoiță s-a convins și, ca urmare, i-ar fi cerut acestuia o garanție de 200.000 de euro pentru exclusivitate în raport cu Dinamo.

Asta înseamnă că în eventualitatea în care spaniolul ar achita această sumă, Negoiță ar renunța la orice alte discuții de vânzare a clubului. Părțile implicate se apropie de a ajunge la o înțelegere, iar sursa citată scrie că săptămâna viitoare pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo ar putea fi cedat oficial de către Negoiță!

VIDEO. De ce nu investește Țiriac la Dinamo: "Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Adrian Mihalcea îl înfruntă pe Ionuț Negoiță! Mesaj clar pentru conducere: „Asta vreau”

Ionuț Șerban obligă Dinamo să achite un milion de euro: „Nu mai vreau să stau!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (96)
2928145940776265
Florin Niculescu  •  03 Mai 2020, 11:23
Postat de pote pe 03 Mai 2020, 10:13

hahahahahahahahah! cine dracu cumpara ma barca aia cu gauri in ea si aproape plina cu apa???

Ba stelistule cumpăra brandul nu ce crezi tu

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  03 Mai 2020, 10:56

Ca neutru , mă apropiu tot mai mult de concluzia că această telenovelă se poate sfârși într-un singur fel ... Decesul nemernicului ăsta de Neputință ...

pote
pote  •  03 Mai 2020, 10:13

hahahahahahahahah! cine dracu cumpara ma barca aia cu gauri in ea si aproape plina cu apa???

Vezi toate comentariile (96)
Comentează