FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ATHANASIOS PAPAZOGLOU // VIDEO 3 momente neștiute cu ultima achiziție de la Dinamo: ce transfer a ratat, cum și-a pierdut mințile la fel ca Zidane + ironii cu o jurnalistă

Athanasios Papazoglou și faza pentru care a fost eliminat în meciul Kortrijk - FC Bruges 1-4 din 2015 // FOTO: Isosport
Athanasios Papazoglou și faza pentru care a fost eliminat în meciul Kortrijk - FC Bruges 1-4 din 2015 // FOTO: Isosport

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 10:00

DINAMO // Athanasios Papazoglou (30 de ani) e, cel mai probabil, ultimul transfer al lui Dinamo din această iarnă. Atacantul grec va semna în cel mai scurt timp cu roș-albii, urmând să fie mai mult ca sigur titular în echipa lui Mircea Rednic.

Traiectoria carierei lui Papazoglou e una curioasă. A jucat trei ani la PAOK, a ajuns ulterior la rivala Olympiakos, unde nu a prins niciun minut, iar apoi a avut mai multe experiențe oscilante în Belgia, Olanda, Norvegia sau Israel.

3 momente mai puțin cunoscute ale carierei lui Athanasios Papazoglou:

1. A fost aproape să ajungă în Anglia

Sezonul 2012-2013 a fost poate cel mai bun al carierei pentru Papazoglou, comparat în țara natală, prin prisma look-ului asemănător, cu Andy Carroll, fostul atacant al lui Liverpool.

În tricoul lui OFI Creta, formație din prima ligă elenă, a înscris de 8 ori și a jucat un rol important în salvarea echipei de la retrogradare. Forma bună din acel an a stârnit interesul mai multor echipe din Anglia, Charlton Athletic fiind cel mai aproape să-l transfere pe atacant, după cum scria presa din Anglia

Până la urmă, Papazoglou nu a mai ajuns în Regat și a mers gratis la Olympiakos, unde nu a prins niciun meci oficial.

2. Eliminat după o lovitură în stilul Zidane

Pe 26 decembrie 2015, nervii lui Papazoglou au  cedat în timpul meciului pierdut de Kortrijk în fața lui FC Bruges, scor 1-4. După doar 23 de minute, grecul a intrat într-un conflict cu adversarul Jelle Vossen, pe care l-a lovit cu capul în figură, fiind apoi eliminat direct.


Faza în urma căreia a fost eliminat, de la minutul 02:30

Papazoglou a fost legitimat la Kortrijk între 2015 și 2018, perioadă în care  a înscris 10 goluri în 60 de meciuri, majoritatea reușitelor venind în prima parte a aventurii din Belgia. Ulterior, atacantul și-a pierdut locul de titular și a plecat sub formă de împrumut la Roda Kerkrade, în Olanda, iar mai apoi în Norvegia, la Aalesunds FK.

3. Ironii cu o jurnalistă

Nici perioada petrecută în Olanda nu a fost benefică  pentru Papazoglou. Vârful elen a prins doar 11  meciuri la Roda și a înscris un gol.

Grecul a fost luat în vizor încă de la prima apariție la Roda, înfrângerea 0-2 cu Feyenoord din 15 ianuarie 2017. La interviul acordat la finalul meciului, o jurnalistă l-a tras la răspundere pentru cifrele slabe pe care le are din postura de atacant. Deranjat, Papazoglou a încercat, pe un ton vizibil superior, s-o ironizeze pe interlocutoarea sa.

Jurnalistă: „E multă presiune pe tine pentru că nu marchezi foarte mult. Trebuie să înscrii, ești aici pentru a face asta!”
Athanasios Papazoglou: „Bineînțeles, sunt aici să marchez, acesta este job-ul meu și fac tot ce pot pentru a reuși asta.”

J: „Da, este job-ul tău, dar nici la cealaltă echipă, la Kortrijk, nu ai înscris prea mult în 10 meciuri.”
A.P. „10 meciuri? Nu am jucat prea mult, de-asta nu am înscris. Am jucat 10 meciuri, dar am prins câte 5  minute în fiecare, e o diferență. Voi face tot posibilul să marchez aici, sunt atacant.”


Dialogul ironic începe de la minutul 01:00

Vezi și: EXCLUSIV A dat Dinamo lovitura cu ultimul transfer? Gabi Tamaș vorbește la superlativ despre fostul său coleg: „E forță mare, va face diferența în România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
markksson
markksson  •  30 Ianuarie 2019, 19:50

@ Remus Dinu: jurnalista olandeza e o super-idioata. Papazoglou a raspuns super-decent la intrebarile alea de doi bani.

catalin_cj
catalin_cj  •  30 Ianuarie 2019, 19:27
Postat de becalidinamovit pe 30 Ianuarie 2019, 12:43

iti dau cateva nume adusevde rednic in ultimul mandat la Dinamo pe ultima suta ..si sa ne explici care au chiflat din cei enumerati ;puljici,mevlja,esombe,gnohere,cerneauskas,busuladszici,nistor,palic,anton,bicfalvi

Vorbeam de situația de acum

thebluestlion
thebluestlion  •  30 Ianuarie 2019, 18:18

Mare fotbalist :)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează