FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE

Attila Hadnagy, noul director general al lui Sepsi Sf. Gheorghe » Care e obiectivul covăsnenilor pentru sezonul viitor

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2019 17:44

Atacantul Attila Hadnagy este noul director general al echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a anunțat astăzi patronul clubului covăsnean, László Diószegi.

Attila Hadnagy este un jucător emblematic pentru Sfântu Gheorghe şi tot ce a făcut pe teren sper că o să facă şi în noua poziție. Are acum ocazia să demonstreze că cinstea, onestitatea şi experienţa lui de până acum le poate pune la dispoziţia clubului nostru şi cred că o să avem o colaborare fructuoasă. Chiar dacă noi suntem un club mic, cred că încet-încet o să ne arătăm colţii în prima ligă”, a declarat Diószegi.

Hadnagy nu a renunțat încă definitiv la activitatea de fotbalist și există posibilitatea, ce e drept, destul de mică, să mai apară în echipa lui Sepsi în acest final de sezon. Totodată, i se pregătește și un meci de retragere, dar încă nu se știe când se va disputa acesta.

Hadnagy e pregătit pentru noua provocare

„Eu sunt foarte onorat şi fericit că pot să ajut această echipă nu doar în teren, unde am fost căpitan. Vreau să fiu şi un bun conducător. Pentru mine este o mare provocare, un nou job. Nu sunt adeptul de a cere ceva ce nu pot să fac. Vreau să ajut acest club, şi cred că împreună putem să facem o echipă foarte bună”, a precizat Hadnagy.

Cu el în conducere, obiectivul clubului Sepsi OSK pentru viitorul sezon, anunţat de patronul Diószegi László, este să se claseze tot în primele 6 echipe din Liga 1.

Vezi și: 

EXCLUSIV Ibrahima Tandia, vedeta lui Sepsi, s-ar putea transfera în Turcia, la Trabzonspor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
luisharcsa
luisharcsa  •  26 Aprilie 2019, 07:51

Tiszteletem Attila.Sok sikert.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează