FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Ibrahima Tandia, vedeta lui Sepsi, s-ar putea transfera în Turcia, la Trabzonspor

Ibrahima Tandia, în alb, ar putea ajunge la Trabzonspor
Ibrahima Tandia, în alb, ar putea ajunge la Trabzonspor

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 13:05

IBRAHIM TANDIA. Chiar dacă Sepsi are cel mai slab parcurs dintre formaţiile din play-off, cu un singur punct în 6 runde, golgeterul Ibrahima Tandia (25 ani) are deja câteva oferte din străinătate.

Jucătorul din Mali, care are 10 goluri în acest sezon, n-a mai avut în ultimul timp evoluţii remarcabile, fiind folosit ca vârf, un post pe care nu se simte prea confortabil.

Totuşi, el a fost monitorizat de mai multe cluburi, în prim plan afându-se turcii de la Trabzonspor, acum pe locul 4 în campionat, care vor să îl transfere în acesată vară.

Tandia mai are contract cu Sepsi pe încă un an, fără clauză de reziliere, iar cota sa de piaţă este de 1.000.000 de euro, conform siteului transfermarkt.com.

Vezi și: GALERIE FOTO Sexy-blondina unuia dintre cei mai tineri portari titulari ai Ligii 1! E pasionată de tatuaje și bulldogi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  22 Aprilie 2019, 18:38

cum nu mai merge la fcsb?ha ha ha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close