FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Au adormit în ghete » Ofensiva de la Dinamo, în topul ruşinii: niciun atacant nu a marcat în acest sezon

Nici Dănciulescu nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor
Nici Dănciulescu nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor

Articol de , - Publicat vineri, 20 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 21:17

Dinamo, echipa cu cei mai mulţi puncheri în campionatul românesc şi cu 4 Ghete de Aur, a ajuns în clubul ”select”, alături de Vaslui şi de U Cluj, ca singurele formaţii ce n-au punctat cu atacanţii în primele 7 runde.

Atacanţii roş-albilor încă n-au cunoscut bucuria golului în primele 7 runde ale sezonului. Ieşit din comun pentru un club care din 2000 încoace a avut cel puţin un puncher pe podiumul golgeterilor la final de sezon.

De neînţeles pentru gruparea cu cei mai mulţi golgeteri în clasamentul all-time al primei divizii: de 19 ori locul 1, de 13 ori locul 2, de 7 ori pe locul 3. Ireal pentru formaţia care are 4 Ghete de Aur, Dudu Georgescu, de două ori, Cămătaru şi Mateuţ, cea mai titrată echipă a Europei în acest clasament, în faţa Barcelonei şi a lui FC Porto, fiecare cu cîte trei astfel de distincţii.

"Cîinii" au căutat vreme de 4 luni diverşi atacanţi, vîrfuri de careu sau de gura porţii, însă cei din lot n-au avut oportunitatea de a lega mai mult de două meciuri consecutive. Sau situaţia lui Dănciulescu, de două ori locul 1 şi de 3 ori locul 2 în clasamentul all-time al puncherilor, care a fost rezervă neutilizată în trei etape, chiar şi după prestaţii mulţumitoare.

Totuşi, echipa lui Mulţescu are al 4-lea atac din campionat, cu 11 goluri reuşite în 7 etape. Iar mîine seară evoluează împotriva apărării Petrolului, a doua din Liga 1, cu doar 4 goluri încasate în startul sezonului.

587845-dinamo-1.jpg

"Tot aud de New Dinamo de un deceniu. E greu să faci performanţă atunci cînd vinzi cei mai buni jucători. Clubul vrea să facă o echipă care să se bată la titlu în doi-trei ani, dar e greu aşa ceva, cu transferurile pe care le fac" (Marius Niculae, atacant Hoverla Ujgorod)

"Sîntem într-o perioadă delicată, dar trebuie să ne păstrăm încrederea. Cred că vom reuşi să marcăm mai multe goluri, vom lega mai multe victorii, iar atunci am putea spera şi la un loc de cupă europeană" (George Ţucudean, atacant Dinamo)

587847-dinamo-3.jpg

587846-dinamo-2.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Ghiozdane şi apă pentru sinistraţi
Dinamoviştii au împărţit ieri la prînz ghiozdane şi rechizite pentru copiii sinistraţilor din comuna Pechea, din judeţul Galaţi, localitatea natală a boxerului Lucian Bute. De la echipă a fost prezent fundaşul Constantin Grecu, împreună cu pugilistul Cristian Ciocan.

Totodată, printr-unul din sponsorii "cîinilor", Azuga Waters, s-a donat un TIR de apă plată, mai exact 11.000 de litri, oamenilor afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută.

Luchin dă cărţile pe faţă
Srgian Luchin a lăsat să se înţeleagă că echipa roş-albă a trăit într-o atmosferă urîtă pînă la începutul acestei săptămîni: "Cătălin Munteanu ne-a lipsit mult, atît ca lider în vestiar, cît şi pe teren. Dar de cînd a revenit lîngă echipă, atmosfera e altfel, am prins şi noi încredere şi curaj cu o vorbă bună. Se simte prezenţa lui, el e căpitanul".

Referitor la faptul că postul lui Mulţescu e-n pericol iar, fundaşul a spus: "La Dinamo mereu a fost aşa, antrenorii se schimbă în fiecare săptămînă, dar trecem peste aceste aspecte. Sîntem prea jos în clasament, trebuie să ne ridicăm".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  21 Septembrie 2013, 05:10

Trup si suflet pentru culori O echipa ce face furori Daruiiiti-va ca noi! Vreeeem sa fim maaaandri de voi! Peeeentru Steaua Ne dam viataaaaa!

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  21 Septembrie 2013, 00:06

Vreau să-ți mulțumesc mult Steaua, fiindcă tu și cu ai tăi Nu mi-ați dat bătăi de cap, doar de inimă bătăi! Din păcate toți aseară am văzut cum e să mori, Chiar și când purtat de vise ajungi dincolo de nori. A fost doar un gust amar, nu a fost o tragedie, A murit doar o speranță, dar se naște o mândrie, Căci, chiar dacă din păcate, am avut o seară proastă , Avem restul vieții-n față să credem în "Steaua" noastră! S-a sfârșit doar o poveste, nu s-a terminat o carte , Dacă știm ceva noi bine, e să mergem mai departe . Au murit multe speranțe, însă n-a murit mândria , Mulțumesc din suflet, Steaua...Mulțumesc mult , România!

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  20 Septembrie 2013, 19:28
Postat de conasu_boeru pe 20 Septembrie 2013, 15:57

Care retur ? Pai mai prindeti voi returul ? In ultimile meciuri noroc cu penalty su autogoluri ca altfel....Pacat ca va desfintati !

poate,dinamo se desfiinteaza !hahahaha,ce glume ai in tine !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează