FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Au închis Ghencea! Steliştii au răbufnit: "Comisiile sînt de tot rîsul!"

Steliştii vor juca următoarele două meciuri cu tribune goale // Foto: Cristi Preda
Steliştii vor juca următoarele două meciuri cu tribune goale // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 01 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 aprilie 2014 23:58

Comisia de Disciplină a FRF a decis să interzică accesul suporterilor stelişti la următoarele două meciuri de pe teren propriu. Vestea bună e că fanii vor putea sărbători împreună cu echipa în ultima etapă, atunci cînd campioana va primi trofeul din partea Ligii.

Scandările rasiste ale fanilor şi obiectele aruncate din tribună în Marius Constantin, la meciul cu FC Braşov, 3-0, i-au adus Stelei o amendă-record pentru acest sezon, 60.000 de lei, cam cît salariul lunar al lui Szukala!

Mai mult, membrii Comisiei de Disciplină au decis interzicea suporterilor la meciurile de pe teren propriu cu Corona Braşov şi Pandurii. La unul dintre aceste meciuri, Steaua poate deveni matematic campioană şi nu se va putea bucura deloc alături de suporteri. În schimb, roş-albaştrii vor avea un stadion plin la ultimul joc din acest sezon, cel cu Oţelul.

"Comisiile sînt de tot rîsul!"
După aflarea deciziei, Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a răbufnit la Sport Total FM: "Mi se pare o măsură aberantă să interzici spectatorii, pentru că fotbalul pentru ei se joacă. Nu ştiu daca vom face apel, pentru că şi aceste comisii sînt de tot rîsul! N-aţi văzut ce au făcut în cazul lui Dani Coman? Mă pufnea şi rîsul, prima instanţă i-a dat 3 etape, a doua instanţă o etapă, iar apoi a rămas fără vreo etapă de suspendare. LPF şi FRF trebuie să găsească alte soluţii pe viitor, nu să închidă stadioanele!".

Nici Marius Constantin nu a scăpat nepedepsit pentru semnele obscene arătate fanilor stelişti: trei etape suspendare şi 3.000 de lei amendă.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Steliştii nu se implicau la lot"
Bogdan Stelea a spus pentru siteul oficial al FRF că este nemulţumit de indisciplina lui Gabi Iancu şi de atitudinea pe care o are Nicuşor Stanciu: "Colaborarea cu Stanciu se termină în toamnă, el nemaifiind eligibil pentru tineret, iar Iancu depinde doar de atitudinea lui. Cînd voi vedea din partea lui o atitudine corespunzătoare, că va fi implicat cu adevărat şi că va da totul pe teren, la fel cum o face la echipa lui de club, vom colabora cu plăcere. O problemă mare este implicarea jucătorilor. Unii dintre ei nu sînt implicaţi la acţiunile echipei naţionale, acesta este şi motivul pentru care nu am mai colaborat cu cei doi."

Petrecere cu Chiri şi Ruse
Laurenţiu Reghecampf a anunţat că la petrecerea de celebrare a titlului, Steaua i-a invitat şi pe foştii jucători care s-au transferat în străinătate Vlad Chiricheş şi Raul Rusescu. Festivitatea nu va avea loc după ultimul meci din campionat cu Oţelul, ci abia după finala Cupei României, programată pe 23 mai. "Mai avem pînă să fim matematic campioni, trebuie să cîştigăm următorul meci pe care-l vom avea cu Corona, apoi pe următorul cu Pandurii. Atunci sîntem clar cîştigători! Am muncit foarte mult pentru acest trofeu, iar la petrecerea pe care o vom face vor participa şi Chiri, dar şi Raul! Ne-au promis că vor veni", a declarat Reghe.

Munceşte doar în puşcărie!
După ce timp de două zile a fost la lucru la Academia de fotbal a lui Gică Hagi de la Ovidiu, din judeţul Constanţa, Gigi Becali a fost informat ieri de oficialii Penitenciarului Poarta Albă că în perioada viitoare acesta nu va mai ieşi pentru a lucra în altă parte. Becali se va ocupa doar de curăţenie în închisoare, care este făcută prin rotaţie, iar acum i-a venit rîndul finanţatorului stelist. Cel mai probabil, omul de afaceri va reveni la Academia lui Hagi abia săptămîna viitoare. El va beneficia şi de o zi liberă pe care o va petrece la Bucureşti alături de familie.

"Vor revanşa în Cupă!"
Jucătorii Astrei vor să cîştige finala Cupei României cu Steaua, luîndu-şi astfel revanşa pentru pierderea campionatului. "În acest moment, campionatul este cel mai important şi vrem să ne păstrăm poziţia a doua. Nu mai avem nici o şansă să-l cîştigăm, Steaua a dovedit tuturor că a fost cea mai bună echipă. Pentru mine şi pentru jucători, în acest moment este deja o performanţă că am ajuns în finala Cupei României. Într-un astfel de meci se pot întîmpla multe, dar evident că vreau să cîştigăm acest meci şi să aducem primul trofeu din istoria clubului la Giurgiu, mai ales după un meci cu Steaua", a comentat antrenorul Florin Marin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
simohayha
simohayha  •  01 Mai 2014, 21:55
Postat de gica_oboreanu pe 01 Mai 2014, 13:46

eeee, cu pietre si alte obecte e voie. cu brichete, NU ! hahaha, gandire de ferentari.

Bah Mimiu, du-te de te piteste, nu ti-e jena sa tot iesi la interval cu tot felul de stupiditati? Ca la voi, pe "Oana", mai rar "ţ"! Cred ca ai uitat de "republicanul" Dragos Enache , asa-i?

danvaideeni
danvaideeni  •  01 Mai 2014, 19:38

Le-au inchis payronul, apoi managerul, acum stadionul... Astia toti sunt hoti!!!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  01 Mai 2014, 18:18

In loc sa fie inchis stadionul si amendat clubul, mai bine ii dati lui becali doua saptamani in plus de parnaie. Fiecare etapa pedeapsa sa-i fie transformata in zi de parnaie. Sa se sacrifice si el pentru club :)))))))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează