FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

VIDEO Au luat în serios duelul! Ultrașii FCSB au aruncat cu torțe pe gazon pentru a semnala mesajul afișat la Buzău

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2022 22:05 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 22:35

Suporterii celor de la FCSB n-au umplut stadionul la derby-ul fără miză cu CFR Cluj, disputat la Buzău. Chiar și așa, ultrașii din Peluza Nord au creat o atmosferă încinsă în startul partidei. În total, 8573 de oameni au fost prezenți pe „Municipal”. 

Lipsa mizei duelului de la Buzău nu i-a împiedicat pe fanii roș-albaștrilor să trateze serios partida din „Crâng”, cu tot arsenalul din dotare.

Încă din startul partidei, suporterii au aprins torțe, multe dintre ele ajungând pe gazon. De altfel, arbitrul Adrian Cojocaru a și oprit preț de câteva secunde partida, pentru ca un pompier să pătrundă pe teren și să îndepărteze materialele pirotehnice. 

De mici crescuți în atmosfera roș-albastră / Iubim Steaua, nu o decizie judecătorească”, a fost mesajul afișat de suporterii de la „Nord” la Buzău. 

Dan Petrescu, înjurat și în absență de un stadion întreg

Dan Petrescu, cel care a ales să nu stea pe bancă la derby-ul din această seară, n-a fost iertat de galeria roș-albaștrilor. Ultrașii au dat tonul scandărilor obscene la adresa antrenorului campioanei, preluate apoi de întreg stadionul.  

+15 FOTO

Zilele trecute, la petrecerea de titlu a CFR-ului, Petrescu a fost surprins lângă mai mulți jucători clujeni care scandau cu patos împotriva FCSB-ului.

Printre alte scandări, aceștia au fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la rivalele roș-albaștrilor: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”.

2 meciuria mai jucat FCSB la Buzău în acest sezon, ambele în octombrie, câștigate, cu Mioveni și FC Argeș

Citește și alte știri despre FCSB:

FOTO Imagini inedite în direct, înainte de FCSB - CFR Cluj » Comentatorii partidei, la table și bere: „Derby-ul se joacă. Cât despre comentariu, nu garantăm”. Copiii au prezentat echipele

FCSB - CFR Cluj, în ultima etapă din play-off » Ultimul bal se joacă la Buzău

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
RaduDor
RaduDor  •  23 Mai 2022, 07:46

Ce echipa mai e și FCSB care nu are un stadion al său? Ba la Giurgiu, ba la Pitești, Mioveni, Ploiesti, Buzău! Lins -a oferit Arcul de Triumf dar da Becali Orgoliosul tușește daca nu joacă în Ghencea. Nici eu nu l-aș lăsa pe aceasta caraghiosenie de antrenor sa joace in Ghencea! Bravo CFR Cluj pentru titlul câștigat, Bravo Voluntari pentru că nu au devenit prostituata campionatul.

vasileroaita
vasileroaita  •  23 Mai 2022, 03:57
Postat de GeorgePops pe 22 Mai 2022, 23:47

Mi se pare de *** cum fcsb joaca tocmai la mama dracu și stadionul Ghencea este liber. Românie dragă Românie suntem niște *** ca lăsăm astfel de jocuri politice. Sunt fan al Craiovei, dar mi se pare ciudat. De ce facem stadioane de milioane doar pentru o echipă când nu avem spitale

Chiar așa! Sunt atâția oameni care nu au locuință iar casa ta sta liberă! De ce nu-i primești în casă ta?!

ticlazau
ticlazau  •  23 Mai 2022, 02:30

Noi în schimb iubim decizile judecătorești. Mai ales pe cele care-l vizează direct pe Gh. Mustață

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close