FOTBAL  »  Superliga  »  CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI

limbaj licențios Campionii de la CFR Cluj, cântece jignitoare la adresa rivalilor de la FCSB » Cum a arătat petrecerea de titlu a „feroviarilor”

Fotbaliștii campioanei CFR Cluj au sărbătorit toată noaptea al 5-lea titlu consecutiv cucerit în Liga 1. Printre scandări s-au numărat și unele cu limbaj licențios, înjurături la adresa rivalei FCSB. +34   FOTO
Fotbaliștii campioanei CFR Cluj au sărbătorit toată noaptea al 5-lea titlu consecutiv cucerit în Liga 1. Printre scandări s-au numărat și unele cu limbaj licențios, înjurături la adresa rivalei FCSB.

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 19:42 / Actualizat luni, 16 mai 2022 19:53

Fotbaliștii campioanei CFR Cluj au sărbătorit toată noaptea al 5-lea titlu consecutiv cucerit în Liga 1. Printre scandări s-au numărat și unele cu limbaj licențios, la adresa rivalei FCSB. 

CFR Cluj a început petrecerea la stadion, alături de fani, printre zeci de litri de bere, și a continuat la restaurantul „Da Vinci”, un local de lux ales chiar de finanțatorul Neluțu Varga. 

După Omrani, încă o vedetă și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj: „Am decis să-mi închei contractul”
CFR CLUJ
După Omrani, încă o vedetă și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj: „Am decis să-mi închei contractul”

Scandări jignitoare la petrecerea de titlu a campioanei CFR Cluj

„Feroviarii” nu au uitat lupta pe care au dus-o cu FCSB până în penultima etapă. Și-au ironizat rivalii în timpul declarațiilor oferite la finalul victoriei cu CS Universitatea Craiova, scor 2-1, apoi au depășit limita. 

La restaurant, printre alte scandări, au fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la ultrașii lui Dinamo: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”.

CFR Cluj, sărbătoare cu Vasile Dîncu și Adi de la Vâlcea

Oficialii campioanei au ales ca petrecerea să fie întreținută de Adi de la Vâlcea, un interpret de muzică de petrecere. Printre invitații speciali ai finanțatorului Nelu Varga s-a numărat și Vasile Dîncu, ministrul Apărării din guvernul Ciucă. Cei doi au o relație specială de prietenie. 

Dan Petrescu a fost sufletul petrecerii. A dansat alături de elevii lui, iar la un moment dat a pus stăpânire pe microfon și a cântat „Bella Ciao”, un cântec popular italian, originar din regiunea Emilia-Romagna.

VIDEO Cum a sărbătorit CFR Cluj al 5-lea titlu consecutiv

Citește și alte știri din Liga 1:

Mesaj de la nivel înalt pentru CFR: „Clujul e din nou pe harta europeană a fotbalului!”

Mihai Stoica, devastator cu Cristi Balaj: „Eu în 30 de ani nu am minţit niciodată, nu poți rezista când minți”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
richter90210
richter90210  •  18 Mai 2022, 09:16

Pacat! In primul rand, se pot face rime asemanatoare si cu FCSB, dar lenea! (si probabil neputinta) In al doilea rand, ce aveti cu CSA? Aia saracii ce v-au facut? In al treilea rand, in Cluj se da ora exacta, iar atunci a fost ora exacta pentru injuraturi infecte.

fibra
fibra  •  17 Mai 2022, 19:31

Fotbalistii pe buna dreptate sunt indignati cand suporteri incinsi le jignesc familiile,dar cei de la Cluj cu o civilizatie "superioara" altor zone au "dreptul"acesta.

jabs
jabs  •  17 Mai 2022, 14:19
Postat de a_castigat_cfr_cluj pe 16 Mai 2022, 20:52

A fost doar un demo. Ca să cumpere toată experiența trebuie să mai facă vreo 3 biserici. Dar de unde bani? De la fete? De pe Tava Popescu? Vezi să nu! :)) Așa că rămâne cu demo-ul.

sau petrila.....un zero

Vezi toate comentariile (65)
Comentează