FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, devastator cu Cristi Balaj: „Eu în 30 de ani nu am minţit niciodată, nu poți rezista când minți”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 13:00 / Actualizat luni, 16 mai 2022 13:27

CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu CS Universitatea Craiova, 2-1, și după rezultatul de egalitate dintre FCSB și Voluntari, 2-2. Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor, a comentat reacția lui Cristi Balaj ,președintele de la CFR Cluj, care spune că în fazele suspecte de ofsaid se dă credit atacului, în competițiile fără VAR, așa cum este Liga 1.

În partida dintre FCSB și FC Voluntari, ilfovenii au egalat pe final prin Costin, care a marcat dintr-o poziție suspectă de ofsaid, nesemnalizată de arbitrul asistent. Ulterior, în meciul dintre CFR și Craiova, clujenii au deschis scorul prin Boateng, în urma unei faze asemănătoare, mijlocașul plecând din ofsaid înainte să marcheze cu umărul.

Mihai Stoica, răspuns pentru Cristi Balaj: „O să vadă că nu țin minciunile”

„A făcut o greşeală în cel mai crunt moment pentru noi. Balaj o să vadă că minciunile nu ţin. El e de trei luni conducător, eu de 30 de ani. Nu se dă credit atacului când e ofsaid, se dădea când nu se discuta despre ofsaid.

Nu m-a deranjat Balaj, doar că eu în 30 de ani nu am minţit niciodată, poate şi de asta am rezistat. Nu poţi rezista când minţi, să spui că se dă credit atacului. E ofsaid, nu e aşa”, a spus MM Stoica, potrivit Orange Sport.

Balaj: „Instrucțiunile sunt să se dea credit atacului”

După meciul dintre FCSB și Voluntari, de pe 14 mai, Balaj a comentat golul din ofsaid marcat de echipa lui Ciobotariu și lasă să se înțeleagă că arbitrul asistent nu a greșit.

„Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”, a spus fostul arbitru, într-o intervenție telefonică la Prima Sport 1.

Ulterior, după ce CFR Cluj a câștigat cu Universitatea Craiova, Cristi Balaj a vorbit despre cele două faze similare.

„Așa cum am declarat de fiecare dată, îmi pare rău că nu avem VAR. Este imposibil. Am participat atâția ani la cel mai înalt nivel. La cursurile pe care le-am avut la UEFA mi s-a spus că la fazele în care ochiul uman nu poate percepe 2-3 milimetri că se recomandă la fazele la limită să se acorde credit atacului pentru că spectatorii doresc să vadă goluri.

În momentul în care vom avea VAR mă voi bucura pentru foștii mei colegi. Au fost atâtea greșeli anul acesta, ar fi nedrept să vorbim de doar aceste două faze”, a spus Balaj, la Digi Sport.

Fostul arbitru Adrian Porumboiu l-a atacat pe Balaj după CFR Cluj - CSU Craiova 2-1: „Ce a spus e lipsit de bun simț!”

Citește și alte știri din Liga 1:

Consens în studio, după ideea lansată de jurnalistul GSP: „E un câștig pentru CFR Cluj, rivalele nu au jucători de calitatea lui!”

CFR Cluj, criticată pentru unul dintre primele transferuri: „E tot un fel de Meleke”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
francescoli1974
francescoli1974  •  17 Mai 2022, 12:39

MeMe este un mitoman patologic,studiu de caz .

francescoli1974
francescoli1974  •  17 Mai 2022, 12:37

Dimpotrivă,ai mințit mereu,altfel nu rezistai dacă nu prosteai un anumit personaj ,cam slab de duh și foarte influențabil dar cu mulți bani .

francescoli1974
francescoli1974  •  17 Mai 2022, 12:34

"Cartonarul" strike again .Orice comentariu este de prisos,omul e masochist, îi place enorm să fie antipatic tuturor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează