FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, criticată pentru unul dintre primele transferuri: „E tot un fel de Meleke”

Christopher Braun, într-un duel împotriva viitoarei sale echipe // foto: Imago Images +34   FOTO
Christopher Braun, într-un duel împotriva viitoarei sale echipe // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 08:17 / Actualizat luni, 16 mai 2022 09:55

Basarab Panduru (51 de ani), fost fotbalist și antrenor, și Constantin Zotta (59), ex-arbitru, au semne de întrebare cu privire la unul dintre transferurile deja rezolvate de CFR Cluj pentru sezonul viitor: fundașul dreapta Christopher Braun (30), de la FC Botoșani.

Christopher Braun, fundaș dreapta neamț cu origini ghaneze, care joacă din octombrie 2020 la FC Botoșani, va ajunge în curtea campioanei României din vară.

„Vișiniii” au bătut palma cu apărătorul lateral încă din ianuarie, Braun urmând să se alăture lotului de la CFR Cluj de luna viitoare, după ce îi va expira contractul cu FC Botoșani.

Imediat după ce ardelenii au câștigat titlul - al 5-lea consecutiv în Liga 1 - Basarab Panduru și Constantin Zotta au analizat transferul lui Braun. Întrebările acestora? Cât va juca Braun și dacă e mult mai bun decât actualii laterali dreapta de la CFR, Cristi Manea și Mateo Susic.

De bine, de rău » Felicitări, Dan Petrescu! Felicitări, Gigi Becali!
EDITORIAL
De bine, de rău » Felicitări, Dan Petrescu! Felicitări, Gigi Becali!

Panduru și Zotta pun la îndoială transferul lui Christopher Braun

„Nu știu cât te întărești cu Braun. Nici Meleke nu mi se părea foarte slab, în așa hal încât să nu joace nicio secundă. Tot un fel de Meleke și e și Braun”, a spus Panduru la Orange Sport. 

„Dacă vrei să joci în grupele Champions League, nu aduci un fundaș puțin mai bun decât ăia pe care îi ai deja. Trebuie să fie de două ori mai bun!”, a completat Zotta.

Ulrich Meleke, jucătorul menționat de Panduru, care poate evolua ca fundaș central și mijlocaș defensiv, a fost cumpărat de CFR Cluj în vara lui 2021 de la FC Botoșani. Nici măcar nu a apucat să debuteze în tricoul „vișiniu” înainte de a fi împrumutat la FC Voluntari!

Braun ar putea să îl aibă concurent pe post doar pe Cristi Manea, întrucât lui Mateo Susic îi expiră contractul la finalul stagiunii.

1 gol și 6 pase decisivea adunat Braun la FC Botoșani, în 62 de meciuri. A mai jucat în ligile inferioare din Germania, la Fortuna Sittard (Țările de Jos) și OFI Creta (Grecia)

CFR Cluj, criticată pentru unul dintre primele transferuri: „E tot un fel de Meleke”
Christopher Braun // foto: Imago Images

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Fotbaliștii campioanei nu și-au uitat rivalii de la FCSB: „Petrecem 5 zile, apoi vedem care pe care!” + ironia lui Păun

Prima plecare de la CFR Cluj! Și-a luat rămas bun după ce a primit medalia de campion: „A fost ultimul meu meci aici!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vasileroaita
vasileroaita  •  16 Mai 2022, 10:25

Nu-i mai dați lecții lui Dan Petrescu. Se pare că știe el ce face! Poate da el lecții tuturor!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează