FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Argeşenii au plecat în cantonament cu psihologul

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Lotul celor de la Internaţional Curtea de Argeş a plecat în această dimineaţă spre Turcia pentru un stagiu de pregătire de 16 zile în Antalya, fiind astfel a şasea echipă din campionatul României care se află în cantonament în Antalya. Pe lîngă antrenamentele zilnice, două la număr, jucătorii pregătiţi de Ionuţ Badea vor susţine şi cinci meciuri de pregătire cu echipe din Cehia, Slovacia, Azerbaidjan, Bulgaria şi Austria. 

Antrenorul Ionuţ Badea a deplasat în Antalya un lot de 26 de jucători cu care se va ataca returul de campionat. Singurul absent este ivorianul Emanuel Kone care în aceste zile joacă la Cupa Africii cu echipa ţării sale. În aceste zile se mai alătura lotului celor de la Internaţional un alt jucător străin, fundaş dreapta. Noutăţile din lotul lui Badea sînt Bogdan Apostu, Andrei Antohi şi Mihai Pintili, ultimii doi de la Jiul Petroşani. În schimb, s-a renunţat la Silviu Izvoranu, Lucian Itu şi Claudiu Ionescu.

 

Lotul deplasat în Antalya: 

Portari: Marius Popa, Florin Pampea şi Tomislav Arcaba

Fundaşi: Dan Matei, Gabi Matei, Ousmane Viera, Vlad Chericheş, Florin Popa, Alin Raţiu, George Neagu, Cornel Frăsineanu, Mihai Pintili.

Mijlocaşi: Cosmin Băcilă, Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Vezan, Mihai Răduţ, Abiodun, Nasser Menassel, Cătălin Lazăr, Ramses Gado, Alexandru Ciucur

Atacanţi: Ovidiu Stoianof, Cristian Zăgrean, Daniel Stan, Bogdan Apostu, Andrei Antohi  

 

Din delegaţia clubului argeşean face parte şi psihologul Petruţa Coman, care a venit de la FC Argeş împreună cu antrenorul Ionuţ Badea. „În Turcia psihologul nostru îşi va începe munca pe grupuri de jucători; pînă acum, doamna Petruţa Coman a făcut doar o evaluare la distanţă”, a explicat Ionuţ Badea.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează