FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Au retras memoriul împotriva Timişoarei

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Directorul general de la FC Oţelul, Marius Stan, a anunţat ieri că a renunţat la memoriul depus la FRF împotriva clubului Poli Timişoara, după ce preşedintele acestuia, Gheorghe Chivorchian, declarase înainte meciului direct că vrea să facă o ofertă pentru mijlocaşul Janos Szekely. "Am discutat şi cu cei de acolo şi, dacă tot i-am bătut, am retras memoriul", a spus Stan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  18 Aprilie 2008, 06:09

Daca ai nevoie de cursuri,laboratoare,seminarii,le gasesti aici.In plus ai un forum cu discutii inteligente,si alte sectiuni interesante.Daca vrei un domeniu gratuit posteaza la noi pe forum.

 •  17 Aprilie 2008, 18:21

Daca e asa nu e bine deloc... inseamna ca incurajati astfel de practici si o sa apara si becali zicand ca il vrea pe nu mai stiu eu cine.

 •  17 Aprilie 2008, 17:52

da-l naibii de memoriu...pe szekely cand ni-l dati,ca e cimisorean si e crescut de Poli :) iti da umflatul 1 bulion pe el si il pui pe Szekely pe tren :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează