FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB. Au semnat! Gigi s-a ținut de cuvânt » Primele vești bune pentru Todoran: ce salarii vor avea jucătorii

Cătălin Straton (31 de ani, portar) și Valentin Crețu (32, fundaș dreapta) continuă la FCSB!
Cătălin Straton (31 de ani, portar) și Valentin Crețu (32, fundaș dreapta) continuă la FCSB!

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2021 23:21 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 23:33

Cătălin Straton (31 de ani, portar) și Valentin Crețu (32, fundaș dreapta) continuă la FCSB!

Straton a semnat pe încă doi ani cu FCSB. Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și i-a prelungit contractul portarului în vârstă de 31 de ani. Cătălin și-a pus semnătura pe noul contract, valabil pe două sezoane. 

Cătălin Straton rămâne la FCSB

Condițiile financiare au rămas aceleași ca-n vechiul angajament, acesta primind 9.000 de euro pe lună. În actualul sezon, portarul a fost rezerva lui Andrei Vlad şi a prins puţine minute în campionat. 

Vali Crețu continuă și el la FCSB

Și Valentin Crețu a semnat prelungirea contractului pe încă două sezoane cu FCSB, acesta urmând să primească 12.000 de euro în fiecare lună. La final de contract, Crețu va avea 34 de ani, acesta fiind, probabil, ultimul său angajament.

Încep transferurile la FCSB

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a vorbit serios, chiar îl vrea pe stoperul slovac de la Sepsi, Branislav Ninaj (27), și le-a transmis covăsnenilor o propunere oficială.

FCSB a pornit recrutarea unor fundași centrali pentru stagiunea următoare după criteriul nou pe care l-a stabilit patronul: jucătorii trebuie să fie cât mai înalți posibil, ca să câștige toate duelurile aeriene. Becali e convins că stoperii folosiți în sezonul acesta nu au fost îndeajuns de înalți și acesta ar fi motivul pentru care echipa lui nu a câștigat titlul - detalii, pe larg, AICI.

VIDEO. Ce s-a întâmplat între Șumudică și FCSB? Dorinel Munteau: „Dumnezeu știe cum s-ar fi înțeles!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Mihai Stoica răspunde acuzațiilor lui Ilie Stan: „Nu va fi interzis niciodată la FCSB”

Octavian Popescu, pe urmele lui Ianis Hagi! Anunțul făcut în presa străină

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
cracker
cracker  •  31 Mai 2021, 11:07

Ce-i trebuie antrenor? Nu spuneti toti cu toata presa in frunte ca el face schimbari la pauza, el face tactica. Macar sa-l felicitati ipocritilor, fara Licenta Pro sau carnet de antrenor a terminat pe locul 2 , a castigat si cupa anul trecut. Alti antrenori cu diplome si licente au retrogradat sau nu au prins playoff-ul. Pai daca se supara *** si isi ia Licenta Pro..........vorba aia " o sa fie vai de capul vostru Vladutilor haitarutilor"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  31 Mai 2021, 10:20
Postat de eterrna.terrra.nova pe 30 Mai 2021, 23:40

Gigi e suparat rau

dar in articol scrie negru pe alb ca a vorbit serios :)))))))))). FCSB ar trebui sa isi aduca antrenor, sa-si aduca manager sportiv priceput si cu competente delegate de catre patron si abia apoi sa faca transferuri. Au nevoie de minim 6 jucatori buni. Pentru ca au banca subtire si urmeaza meciuri multe. Daca vor in Conference league. Pentru foarte importanta Cupa Corendon din iarna, pot folosi aceeasi jucatori, in Romania fiind perioada de vacanta.

s_lv_o..
s_lv_o..  •  31 Mai 2021, 08:30
Postat de catalynn pe 31 Mai 2021, 03:12

Pai nu la titlu se bate, vrea sa câștige Cupa Conferință cu ei și Dinu Todoran! :-)))) deocamdată au realizat cvintupla istorică: au ratat campionatul, au ratat Cupa pt a bloca Steaua, Steaua a promovat, Dinamo s-a salvat, Rapidul a promovat! :-)))))

Ce legătură are promovarea Rapidului? Tu erai cel mai vesel când au retrogradat, te bucurai pe aici și spuneai că liga 1 e mai salubră fără ei.. IPOCRITO!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează