FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

Octavian Popescu, pe urmele lui Ianis Hagi! Anunțul făcut în presa străină

Octavian Popescu
Octavian Popescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 20:16 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 21:01

Octavian Popescu, 18 ani, a atras atenția mai multor echipe din Italia. Cea mai recentă intrare pe această listă este Fiorentina, anunță presa din Peninsulă.

„Potrivit informațiilor noastre, Octavian Popescu, născut în 2002, jucător român al lui FCSB, ar fi ajuns în atenția Fiorentinei. Ar putea merge astfel pe urmele conaționalului său Ianis Hagi, trecut chiar pe la Florența, sau ale lui Mihăilă și Man, de la Parma”, scriu cei de la Tuttosport.

L-am avut o săptămână la Turris. Au venit el și Niță de la FCSB. Niță a și rămas, a avut evoluții foarte bune la nivelul Ligii 2. Popescu a stat o săptămână, am avut un joc amical la Chiajna, a dat și gol, apoi cei de la FCSB au luat hotărârea ca el să se întoarcă la club. 

Nu mă gândeam că va avea un așa impact într-un timp atât de scurt. Se vedeau calitățile, era un fel de Sânmărtean, la cum atingea mingea, cum dribla scurt. Dar trebuie să alterneze zonele de dribling, pentru că este destul de previzibil, Dacă va alterna driblingul va fi greu de oprit pentru orice apărător. 

A avut evoluții foarte bune la FCSB, m-a impresionat. Cred că va fi unul dintre transferurilor importante pentru România în viitor
Erik Lincar la Digi Sport Matinal

Octavian Popescu, urmărit de Juventus

Promovat la prima echipă în toamna anului trecut, Octavian Popescu a avut o creștere impresionantă. Folosit ca „aripă” stânga sau dreapta, dar cu precădere în banda stângă, Popescu a înscris 4 goluri și a creat alte 7, prin pase decisive sau penalty-uri obținute.

La doar 18 ani, Octavian Popescu pare a fi unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai Ligii 1, iar cluburi importante au început să se intereseze de el. Printre acestea se numără și Juventus, club unde se află un alt român, Radu Drăgușin.

Prezent la GSP Live, Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a susținut că a fost întrebat de un oficial de-ai lui Juventus despre Popescu:

700.000 de eurovalorează Octavian Popescu, conform transfermarkt.com. Mijlocaș ofensiv, el a ajuns la cea mai bună cotă din carieră

Revenire importantă la CFR Cluj: „I-a fost puţin mai greu să accepte ideea”

Viitorul anunță luni antrenorul pentru noul sezon: „Poate să fie și Gică Hagi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mehighms
mehighms  •  29 Mai 2021, 09:02
Postat de spartanul_1 pe 28 Mai 2021, 22:33

E imposibil, la cât ești de ***, să nu fii fecefecesebist!

frustrare mare mai fecedebistule!

spartanul_1
spartanul_1  •  28 Mai 2021, 22:33
Postat de fecesebistu1986 pe 28 Mai 2021, 21:49

Daca va munci din ce in ce mai mult si la talentul pe care-l are , e imposibil ca acest jucator sa nu ajunga la o super echipa.

E imposibil, la cât ești de ***, să nu fii fecefecesebist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fecesebistu1986
fecesebistu1986  •  28 Mai 2021, 21:49

Daca va munci din ce in ce mai mult si la talentul pe care-l are , e imposibil ca acest jucator sa nu ajunga la o super echipa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează