FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Au speriat pariurile! Cota pentru victoria Stelei s-a prăbușit la meciul cu Viitorul

Caricatură de Emil Mierlă
Caricatură de Emil Mierlă

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2016 00:00

Cota pentru victoria Stelei s-a prăbușit, redusă de veștile despre accidentările de la Viitorul și de suspiciunile din jurul partidei.

Casele de pariuri s-au pus la adăpost, alertate de informațiile despre Viitorul- Steaua. Bookmakerii au stabilit inițial cote echilibrate, în acord cu situația din clasament.

Valorile s-au modificat radical pe măsură ce au apărut vești despre probleme medicale ale jucătorilor importanți de la Viitorul. Accidentările au readus în discuție suspiciunile care au înconjurat întâlnirile dintre Steaua și Viitorul, dintre nașul Hagi și finul Becali.

Cota pentru un succes al roș-albaștrilor scăzuse ieri, cu o zi înaintea partidei, de la 2,05 la 1,57. Noile cote, mai mici, par mai potrivite cu tradiția duelului direct, pe care roș-albaștrii l-au câștigat în aproape toate ocaziile.

Constănțenii au un singur succes, un 5-2 în Ghencea, obținut în 2013, într-un joc pe care Steaua l-a abordat cu o echipă formată din rezerve, iar Viitorul trebuia să-l câștige ca să evite retrogradarea.

Florin Cernat, Florin Tănase, Pablo de Lucas și Bănel Nicoliță sunt afectați de accidentări. Primul va lipsi în mod cert, dintre ceilalți trei doar spaniolul are șanse bune să fie pe teren.

Fluctuațiile de la casele de pariuri situează jocul de la Ovidiu printre evenimentele care le-au atras atenția cel mai tare oamenilor care fac cote. Site-ul pariori.ro a remarcat că meciul din Dobrogea intră în topul celor mai spectaculoase evoluții ale cotelor.

Printre alte modificări substanțiale: a scăzut cota Romei pentru o victorie cu Inter și a crescut cota pentru "1" la Chelsea-West Ham.

"Mentalitatea mea îmi impune să fac tot posibilul ca să câștig, dar speculații poate face oricine, nu mă interesează"
Gheorghe Hagi, manager Viitorul

Cotele inițiale de la Viitorul-Steaua:

1 X 2
3,65 3,05 2,05

Cum arătau ieri cotele:

1 X 2
5,75 3,60 1,57

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  31 Iulie 2016, 21:13

CIRCUL "*** ŞI *** PENALĂ"! PREZINTA UN NOU "ŞOU" IN STEPA DE LA OVIDIU...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

444001919101397
Florean Andrei  •  19 Martie 2016, 17:57

Antisteliştii se dau degeaba *** de pământ, Steaua va câştiga !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelbz
stelbz  •  19 Martie 2016, 13:31

Tinta echipei Steaua, CAMPIOANA 2016, nu poate fi atinsa altfel decat cu 8 victorii in play off. Deci, obligatoriu 3 puncte cu Viitorul ! Fortza, Steaua !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează