FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Augustus favorit!

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Prima variantă a lui Ionuţ Lupescu pentru arbitrul derby-ului Dinamo - Steaua e chiar fiul preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Astăzi, directorul general al FRF va alege arbitrul care duminică va oficia derby-ul campionatului şi meciul care va decide campioana. Marele favorit este Augustus Constantin, fiul şe­fului CCA, “central” care a arbi­trat în acest campionat cele mai multe jocuri în Liga I, nu mai puţin de 19. Cum Lupescu va merge sigur pe mîna unui purtător al ecusonului FIFA, în afara lui Augustus are extrem de puţine soluţii. Tudor n-a mai condus nici un meci al Stelei de la întîlnirea cu CFR, cînd n-a acor­dat două penalty-uri clu­jenilor, şi e greu de crezut că se va reîntoarce la un meci al roş-albaş­trilor tocmai la derby-ul cu Dinamo. Deaconu are pe conştiinţă derby-ul întrerupt din Giuleşti, iar Bogaciu a arbitrat sîmbătă Rapid - Dinamo.

Corpodean e o variantă exclusă pentru meciurile Stelei , iar Ha­ţegan a oficiat la Craiova - Steaua. În fine, un alt arbitru care ar fi avut şanse mari de a fi delegat, Cristi Balaj, şi le-a diminuat considerabil după ce la Mioveni - CFR 0-0 a refuzat un penalty clar oaspeţilor, greşeală în urma căreia el va fi reţinut de la delegări pentru cîteva etape.

3 meciuri ale lui Dinamo a condus Augustus în acest sezon: 5-2 la Iaşi, 0-2 cu Rapid şi 1-0 la Galaţi. Pe Steaua a arbitrat-o de două ori: 0-0 cu CFR şi 0-2 la Timişoara

Declaraţia zilei: Ion Crăciunescu, fost arbitru FIFA
“Steaua - Dinamo nu se compară cu nimic. E un meci special, cu trupe speciale. Jucătorii sînt foarte greu de strunit, e o partidă extrem de greu de arbitrat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  29 Aprilie 2008, 10:31

prosport il stie pe Balaj, voi pe Constantin. informati brici.

 •  29 Aprilie 2008, 09:13

stiu ca nu prea are treaba cu subiectul, dar vreau sa stiu shi eu cand se pun in vanzare bilete la dinamo steaua, alea care se vand la stad dinamo

 •  29 Aprilie 2008, 08:40

Mai puneti mana si cititi presa, Prosport deja a anuntat ca arbitraza Balas....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează