FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV / VIDEO „La un meci de-al nostru nu prea știi la ce să te aștepți!” » Aurelian Chițu amenință granzii din SuperLigă: „Vrem în play-off”

Articol de - Publicat sambata, 09 septembrie 2023 13:00

Aurelian Chițu se află în cea mai bună perioadă a carierei și este jucătorul cu cele mai multe contribuții ofensive. În august, a marcat cu Voluntari, Petrolul și o „dublă” cu Rapid (2). 

Acesta vorbește despre startul de sezon și ce-și propune pentru luna septembrie una cu două meciuri împotriva celor de la Dinamo, în SuperLigă și Cupa României.

„Am avut un început de campionat foarte bun pentru mine și sper să ca de acum de încolo să fie și mai bun pentru echipă. Să continuăm cu victorii pentru că avem mare nevoie pentru a ne îndeplinim obiectivul. 

Vreau să ajungem în play-off și cred că se poate! Planurile mele sunt planurile echipe: să câștigăm toate meciurile! Să fim mai pentru echipă și să facem treabă cât mai bine”, spune Chițu.

„Să marcăm foarte mult și să nu mai primim goluri”

FCU a avut meciuri de foc în ultima perioadă, 4-3 cu Petrolul, 4-0 cu Farul, dar și înfrângerea 3-5 cu Rapid. 

La un meci de-al nostru nu prea știi la ce să te aștepți! Tot timpul sunt meciuri spectaculoase, dar ne bucurăm că la ultimul meci am reușit să marcăm foarte mult și să nu mai primim goluri. Ceea ce până acum nu se întâmplase. Vreau să continuăm tot așa”.

Urmează un septembrie de foc, dar avem meciuri frumoase. Ne dorim să le câștigăm pe toate, pentru că acum și atmosfera e mult mai bună la echipă. Sperăm să fie și mai frumos de acum încolo, să câștigăm cât mai multe meciuri
Aurelian Chițu, mijlocaș FCU Craiova

„Campionatul e mai puternic”

Chiar dacă n-au antrenor principal, obiectivul echipei e unul clar: play-off!

 „O să fie o luptă mult mai crâncenă! Sunt multe echipe care vor să fie în primele șase, dar vreau să fim și noi între ele. 

Nu suntem mulțumiți cu startul ăsta de sezon pentru că am pierdut puncte în meciuri pe care trebuia să le câștigăm. Cu Oțelul, cu Sepsi... Trebui să avem mai multe puncte! 

Campionatul e mai puternic decât sezonul trecut! Și anul trecut am fost aproape de play-off și trebuia să fim acolo. Ce s-a întâmplat n-a fost corect, dar nu mai contează”.

Fostul internațional, Florentin Petre i-a apreciat evoluțiile lui Chițu din august, mijlocașul simțindu-se excelent în acest moment. 

„Simt că am mai multă experiență, cunosc mai bine jocul când trec atâția ani peste tine. Mă simt foarte bine și fizic, ceea ce mă mulțumește cel mai mult și-mi dă speranțe că mai pot continua câțiva ani”, a mai declarat fotbalistul celor de la FCU Craiova, declarat „Jucătorul lunii august”.

Chițu se află la cel mai bun moment al carierei sale. Şi eu eram rachetă la 32 de ani și așa am prins Campionatul European
Florentin Petre, fost internațional

Citește și:

Veste mare pentru dinamoviști: unde se joacă derby-ul cu FCU Craiova și prețul biletelor + ce test vor avea „câinii” sâmbătă
DINAMO
Veste mare pentru dinamoviști: unde se joacă derby-ul cu FCU Craiova și prețul biletelor + ce test vor avea „câinii” sâmbătă
A asistat la negocierile Șumudică - Mititelu și a reacționat, după ce antrenorul a semnat în Turcia: „Aștepta el ceva, a lungit-o”
FCU CRAIOVA
A asistat la negocierile Șumudică - Mititelu și a reacționat, după ce antrenorul a semnat în Turcia: „Aștepta el ceva, a lungit-o”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  09 Septembrie 2023, 14:17

Chitu la nationala ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează