FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Aurelian Chiţu s-a ales cu salariul înjumătăţit la Astra: "10.000 de euro?! Prea mult! Ia 5.000!"

După ce-a plecat de la Viitorul, Chițu nu s-a adaptat nici la Valenciennes, nici la Giannina, nici la Astra
După ce-a plecat de la Viitorul, Chițu nu s-a adaptat nici la Valenciennes, nici la Giannina, nici la Astra

Articol de - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 21:35

Întrucît Chiţu a jucat deja pentru două echipe în sezonul 2014-2015 şi nu are cum să plece de la Giurgiu, şefii i-au înjumătăţit salariul.

Aurelian Chiţu rămîne la Astra şi în retur, deşi Protasov nu-l mai dorea în lot. Oficialii clubului de la Dunăre doreau să-l elibereze gratis pe atacant, chiar au făcut-o, după care fotbalistul de 23 de ani s-a întors la echipă.

Motivul? Nu are cum să se transfere, întrucît a evoluat deja pentru două cluburi într-un sezon competiţional. Este blocat pînă la vară.

Conducătorii au profitat de situaţie şi i-au scăzut lui Chiţu salariul la jumătate! Astfel, în loc de 10.000 de euro pe lună, el va încasa numai 5.000 euro. Aurelian n-a avut ce face şi a acceptat situaţia, urmînd ca din vară termenii colaborării să se renegocieze.

În vară, cînd s-a dus la Giurgiu, el a primit un contract destul de consistent întrucît venea din postura de liber. N-a convins deloc în sezonul de toamnă, nemarcînd nici un gol în cele patru partide în care a fost folosit.

600 de mii de euro e cota lui Chiţu, conform transfermarkt.com. În vara lui 2013, el valora 1,2 milioane euro

1 gol a marcat Chiţu la Giannina, în 3 meciuri, nici unul ca titular

7 partide a disputat Chiţu în tricoul lui Valenciennes, unul singur titular, fără să înscrie vreodată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
bdgeorge
bdgeorge  •  16 Ianuarie 2015, 18:20

si mai zice lumea ca patronii sunt asa si asa...pai daca fotbalistii nu au personalitate ce sa faci??? patronii incearca ..Chitu avea contract pana in vara si ar fi fost paltit cu 10 mii dar cand au inceput amenintarile ca e scos din lot ca nu se mai antreneaza cu echipa mare a acceptat 5 mii..asa ca pierde 30 mii in speranta unui contract iluzoriu in vara..prost ca noaptea baiatul asta..daca antrenorul nu te mai vrea si daca joci gratis tot nu schimbi nimic frate..

sibelius
sibelius  •  16 Ianuarie 2015, 14:32
Postat de blaustein pe 16 Ianuarie 2015, 11:47

Asta si Iancu sunt cele mai de succes produse de export ale Academiei Hagi pana in acest moment?

Iancu e de import-export.

steaua.libera
steaua.libera  •  16 Ianuarie 2015, 13:59

Ia de la Niculae, daca ti-a trebuit Astra...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează