FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, 1 MAI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Avantaj pentru Dinamo? Cine arbitrează derby-ul cu FCSB de luni

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 12:05

Derby-ul de luni dintre Dinamo și FCSB îl va avea la centru pe Ovidiu Hațegan, cel mai în formă arbitru român din ultima perioadă. 

Conform surselor Gazetei, Hațegan va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, cei pe care i-a avut alături și la meciurile oficiate la EURO 2016.

Va fi cel de-al cincilea derby dintre Dinamo și FCSB condus de Hațegan. Cu el la centru, Dinamo și FCSB au câștigat câte o dată, alte două meciuri terminându-se la egalitate.

Cel mai recent derby arbitrat de Hațegan datează din 30 noiembrie 2016, atunci când Dinamo s-a impus cu 3-1 în fața celor de la FCSB, în meciul retur din sezonul regulat.

a ajutat-o pe dinamo în urmă cu o lună 

Hațegan a fost la centru în partida din sferturile Cupei României dintre CSU Craiova și Dinamo, disputată la finalul lunii martie și câștigată de olteni la loviturile de departajare.

Acesta a comis însă două greșeli uriașe, ambele pro-Dinamo.

Mai întâi, nu a acordat un penalty clar oltenilor, pentru ca ulterior să-i acorde doar "galben" lui Mihai Popescu, deși fundașul dinamovist faultase din postura de ultim apărător.

Talisman pentru "câini"

În urmă cu o lună, Gazeta Sporturilor a analizat toate partidele pe care Hațegan le-a primit din partea CCA în ultimele patru sezoane de Liga 1 și a constatat că, în fiecare an, arădeanul a greșit pro-Dinamo (DETALII AICI)

  • Dinamo - FCSB se joacă luni, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1006481462705140
Voinea Gabriel  •  29 Aprilie 2017, 19:58

De când există echipa ***, a milițienilor și securiștilor, mereu s-a bazat pe metodele lor specifice, a se citi pe ajutorul arbitrilor. Mereu au jucat în 14 cu ajutorul arbitrilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  29 Aprilie 2017, 16:11

Era normal sa fie delegat ***, doar asa pot castiga *** campionatul daca joaca in 14 ultimele meciuri si asta nu trebuie sa mire pe nimeni, *** *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  29 Aprilie 2017, 16:06

dsaca se va intampla asta veti fi scosi de ceafa din barlogul federatiei.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează