FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOIUL DECLARAȚIILOR

Avem un Pleșan și printre președinții de cluburi! Și-a dat echipa favorită pe cea mai mare rivală din Liga 1 :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 12:28

Ca la olteni, la nimeni! Au apărut reacții surprinzătoare după ce Tribunalul București a decis că Adrian Mititelu nu ar avea marca Științei, hotărâre care a fost atacată deja cu recurs de către fostul patron al FC U Craiova. 

Noi figuri importante din istoria Craiovei s-au grăbit să sară în tabăra CraiOlguței. 

Marcel Popescu, președintele clubului oltean în 1991, anul cuceririi ultimului titlu de către Universitatea, a căpătat valențe de un Pleșan veritabil.

Precum fostul mijlocaș de la Craiova, Steaua, Dinamo, care se declara rând pe rând fanul fiecărei rivale cu care semna, fostul șef al Științei și-a schimbat și el total convingerile și favoritele în nici trei ani. :)

Marcel Popescu, pe 4 noiembrie 2013, la 3 luni după înființarea CS U:

Ca la olteni, la nimeni! Au apărut reacții surprinzătoare după ce Tribunalul București a decis că Adrian Mititelu nu ar avea marca Științei, hotărâre care a fost atacată deja cu recurs de către fostul patron al FC U Craiova

Noi figuri importante din istoria Craiovei s-au grăbit să sară în tabăra CraiOlguței. 

Marcel Popescu, președintele clubului oltean în 1991, anul cuceririi ultimului titlu de către Universitatea, a căpătat valențe de un Pleșan veritabil.

Precum fostul mijlocaș de la Craiova, Steaua, Dinamo, care se declara rând pe rând fanul fiecărei rivale cu care semna, fostul șef al Științei și-a schimbat și el total convingerile și favoritele în nici trei ani. :)

Marcel Popescu, pe 4 noiembrie 2013, la 3 luni după înființarea CS U:

"Dacă Adrian Mititelu înscria echipa în liga secundă, n-ar mai fi apărut echipa Primăriei. Eu cred că Universitatea Craiova e una singură. FC U Craiova e singura echipă pe care eu o recunosc și care se confundă cu gloria"

Marcel Popescu, pe 10 martie 2016, după decizia Tribunalului:

"Respect celor care au judecat cazul! Sentința justiției e una bazată pe documente, iar personal o consider corectă. Mititelu e moștenitorul U Craiova așa cum Prințul Paul este moștenitorul Casei Regale a României, adică NU ESTE!"

Adrian Mititelu le-a transmis un mesaj dur pe facebook susținătorilor CS U Craiova, după decizia de ieri a instanței:

"Un mesaj pentru CLONATII TRADATORI! Va bucurati degeaba ,NU ATI CASTIGAT NIMIC! Nu inteleg ! Cum puteti sa va bucurati de o sentinta cumparata de ROTARU la fel cum a cumparat si decizia de acordare de despagubiri de la ANRP? Daca tot ati citit documentul in cauza probabil ati observat ca mai sunt doua cai de atac! Deja, in prezent se deruleaza apelul, in maxim 2 luni se va pronunta si CURTEA de Apel Bucuresti,atunci sa va vad! Deasemenea ,in cca 2 luni este f posibil sa se pronunte TRIBUNALUL BUCURESTI in dosarele penale! Dupa cum se cunoaste penalul are prioritate in fata civil-ului.....asa ca, TREZITI-VA din betia prostiei!"

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, a reacționat tranșant tot pe rețeaua de socializare:

 

"Deci, precum va spuneam, CS Universitatea Craiova este o clona... clona Craiovei Maxima. Tribunalul București a dat o decizie de bun simț. Palmaresul, însemnele, culorile aparțin Clubului Sportiv al Ministerului Educației, pentru ca, logic, Universitatea din Craiova (instituție de învățământ de drept public) aparține de Ministerul Educației. Nu putea fi nici clubul lui Mititelu, nici al lui Badea, nici al Olgutei. Pana aici e clar? Istoria Clubului Sportiv al instituției de învățământ, nu putea fi revendicata de nicio familie moștenitoare, pentru ca institutia Universitatea din Craiova există și a avut secții sportive pe toată durata existentei ei, iar din 2013 și-a redeschis secția de fotbal, pe care o închisese imediat după revoluție, fără a da cuiva vreun act ca cedează palmaresul. Ceea ce spun din 2013, și pentru asta m-am ales cu câțiva dușmani de moarte și niște plângeri penale, a confirmat o instanta. CS ESTE UNIVERSITATEA CRAIOVA! Cineva spunea azi: "E absurd sa spui ca Universitatea Craiova nu a existat din 1992 pana in 2013". Ba nu e deloc! Universitatea din Craiova si-a redeschis sectia de fotbal in 2013. Au înțeles asta și comentatorii de la DIGI și ceilalți din presa sportiva națională? PS. Cine știe ca a luat cupele câștigate de Universitatea Craiova de-a lungul existentei ei, din '48 și pana în '94, ar face bine sa le aducă la primarie! Vrem sa facem un muzeu al echipei în interiorul noului stadion."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
433922946768114
Ilie Tarnoveanu  •  12 Martie 2016, 15:39

Toti fac apel la palmarese,dar cele cu succese in ele sunt din alte timpuri,mai asezate,mai normale,mai organizate si fara finantatori sau patroni umflati in ”tricoaiele” vechi ale echipelor. Exceptand poate pe Becali niciun patron n-a avut rezultate,ba mai mult a dus echipele la falimente sau insolvente. Acolo unde o echipa ca e de footbal,baschet , handbal etc. sau o formatie de dans,muzicaetc. primariile sa detina un vot de veto cand vad ca scade valoarea lor.

gogu2005
gogu2005  •  11 Martie 2016, 18:19
Postat de fan_stiinta pe 11 Martie 2016, 17:34

doar 3 fani mai are escrocul mititelu? :( Hai saraciilor ca va bateati cu pumnii in piept ca sunteti miliarde. Cand colo, abia daca mai sunteti 20 agarici care sa il mai creada pe escrocul mititelu.

au inceput sa se termine covrigeii dati simbrie de mititelu. imediat dispar si aia putini care au mai ramas.

kaloogarele
kaloogarele  •  11 Martie 2016, 17:44

olgutzo? io inteleg ca ai dreptate la faza cu echipa de fotbal (daca nu faceai tu ceseu, si azi in 2016 ne uitam la bec nu la fotbal). da' te rog io, nu mai pune virgula intre subiect si predicat, sau intre verb si complementu' direct ;)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează