FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Lovitură pentru Mititelu » Tribunalul a decis: CSU Craiova este continuatoarea Științei!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 19:32

Tribunalul Bucureşti a decis azi că marca "Universitatea Craiova" nu îi aparţine lui Adrian Mititelu, ci echipei CSU Craiova, dar aceasta poate fi atacată la Recurs.

Astfel, denumirea, stemele şi palmaresul Universității Craiova aparţin celor de la CSU, club de drept public condus de Pavel Badea şi a cărui echipă de fotbal, refondată în 2013, activează acum în Liga I.

În motivarea emisă azi de Tribunalul București, se arată că Adrian Mititelu nu deţine dreptul de a folosi numele Universitatea Craiova şi nici stemele Ştiinţei. În plus, firma lui Mititelu, Fotbal Club U Craiova SA nu este nici măcar urmaşa echipei FC Universitatea Craiova, desprinsă din Clubul Sportiv în 1991, informează Mediafax.

De-a lungul anilor, FC Universitatea Craiova a câștigat de patru ori campionatul în România și de șase ori a cucerit Cupa României.

Pe plan european, Craiova a fost semifinalistă în Cupa UEFA, în 1982-1983 și sfertfinalistă a Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1981-1982.

"Clubul Sportiv Universitatea Craiova este continuatorul Clubului Sportiv din 1948. Fotbal Club U Craiova SA şi intervenienţii Mititelu nu pot invoca cum că ar fi continuatori ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova înfiinţat în 1948.

Fotbal Club U Craiova SA nu a primit dreptul de folosire a sintagmei Universitatea Craiova şi nici drepturi asupa însemnelor şi culorilor Clubului

Fotbal Club U Craiova SA este cea care a înregistrat cu rea credinţă marca Universitatea Craiova, cesionată ulterior intervenienţilor Mititelu, care au înregistrat cu rea credinţă marca FC Universitatea Craiova, fiind îndeplinite condiţiile pentru anularea acestora.

Intervenienţii cunoşteau faptul că denumirea Universitatea Craiova nu le aparţine şi nu sunt continuatorii Clubului Sportiv şi nici ai Fotbal Club Universitatea Craiova, desprinsă din Clubul Sportiv" se arată în motivarea Tribunalului București

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (111)
915130541905898
Gabi Simon  •  17 Mai 2017, 15:53

Toti care a-ti facut echipa de fotbal din Craiova o clona a primariei ,toti sunteti voi o clona nestiutoare,si a-ti facut-o cum v-a iesit pe gura oameni fara caracter si bun simt

blue_aztec
blue_aztec  •  17 Mai 2017, 14:17

Pentru FCU 1984 Dark White si celalalt sustinator de la Perinita care ati facut azi umbra tribunalului. Voi chiar traiti intr-o lume paralela. Adica postasul, blondu si mititelul este Stiinta? In tara asta nici tribunale, nici suporterii nu conteaza in fata lui mititelul? Pai nici fanaticii aia religiosi care se sinucid pentru gurul lor nu sunt ca voi. Pana sa existe hotarari in justitie va mai intelegeam, dar acum ce sustineti? Ca pamantul se invarte in jurul lui mititelul?

326192847795467
Juventin Bianconero  •  17 Mai 2017, 13:47
Postat de Adrian Addryano pe 12 Martie 2016, 12:35

Clubul sportiv din care s-a desprins secţia de fotbal în 1991,nu mai există.Noua entitate pe care o conduce strîmbul,nu are legătură cu ce s-a întîmplat pînă în 1991.E un fake ordinar.Clubul strîmbului de drept PUBLIC,nu poate deţine stema sau palmaresul unui club profesionist de fotbal,pentru că e ilegal şi contravine statutelor,regulamentelor UEFA şi legilor acestei ţări!!!În consecinţă,asocierea dintre clubul sportiv fake de drept public şi srl-ul borfasului de la ANRP este ilegală!!!Ăsta este adevărul pe care îl ştie toată ţara.Restul e gargară ieftină!!!!!!

Mititelule , las-o balta cu clona ta. Justitia a decis , toata viata ai avut o clona ordinara . poti urla la stele, nu ne deranjeaza.

Vezi toate comentariile (111)
Comentează