FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Avertisment pentru Florinel Coman: „Un gest de acest fel te poate termina. Poate să îţi distrugă cariera”

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 16:52 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 17:57

Ioan Ovidiu Sabău, fost fotbalist care a făcut parte din „Generația de Aur” a României, a analizat situația lui Florinel Coman (22 de ani), care a fost prins de Poliție pe „Autostrada Soarelui” fără permis de conducere.

Florinel Coman trece printr-o perioadă nefastă. Nu doar pe teren, unde nu reușește să mai înscrie de câteva meciuri, dar și în afara acestuia, iar Ioan Ovidiu Sabău crede că acest moment ar putea fi decisiv pentru cariera jucătorului.

Ioan Ovidiu Sabău: „Un gest de acest fel te poate termina. Poate să îţi distrugă cariera”

„A greşit, trebuie ajutat. Trebuie să înţeleagă şi el că ce a făcut nu e bine. E o victimă pentru că anturajul în care se află, nu îl văd atât de matur la vârsta lui. E influenţat foarte uşor. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte buni. E cunoscut, are bani, îl ştie lumea. 

Ceilalţi din echipă trebuie să vorbească cu el. Un gest de acest fel te poate termina. Poate să îţi distrugă cariera. Clubul trebuie să îl ajute. Sper să fie atât de matur încât să tragă anumite concluzii de aici şi să nu uite. Trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi, să nu facă aşa ceva” a declarat Ioan Ovidiu Sabău la emisiunea Fotbal Look.

Ce riscă Florinel Coman

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani!

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

VIDEO. Andrei Prepeliță despre inconștiența lui Florinel Coman

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Longher not for long » Recordul trist al vârfului de la Clinceni: schimbat de NOUĂ ori în prima repriză, în ultimele 4 meciuri până în minutul 7

Scandal incredibil în vestiarul lui Dinamo! Doi fotbaliști pedepsiți pentru o farsă macabră la adresa lui Nepomuceno: „Nu se face așa ceva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
caoradea
caoradea  •  03 Martie 2021, 20:38

Care cariera ???

stefan..
stefan..  •  03 Martie 2021, 19:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  03 Martie 2021, 18:02

Iar ati început, napoleonilor ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close