FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scandal incredibil în vestiarul lui Dinamo! Doi fotbaliști pedepsiți pentru o farsă macabră la adresa lui Nepomuceno: „Nu se face așa ceva”

Nepomuceno, victima unei farse nefericite în vestiarul lui Dinamo +43   FOTO
Nepomuceno, victima unei farse nefericite în vestiarul lui Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 03 martie 2021 15:12 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 15:43

Geani Crețu (21 de ani) și Andreas Mihaiu (22), doi dintre jucătorii tineri ai lui Dinamo, au fost autorii unei „farse” neinspirate după meciul pierdut de „câini” cu Astra, scor 0-2, disputat pe 21 februarie. Victimă a fost unul dintre colegii lor, Gevaro Nepomuceno (28).

Titular la Giurgiu, cu Astra, Gevaro Nepomuceno a avut o evoluție ștearsă, pentru care a fost notat cu 5 în Gazeta Sporturilor. Doi dintre colegii internaționalului din Curacao, Andreas Mihaiu și Geani Crețu, s-au gândit să pună sare pe rană și au făcut o glumă macabră la finalul meciului, după ce dinamoviștii s-au întors la hotel.

Ionel Gane i-a trimis pe Mihaiu și Crețu la Dinamo 2

Cei doi au lipit o cruce pe ușa camerei lui Nepomuceno, de la hotelul Phoenicia, conform Playsport. Mai mult, au scris „RIP”, abrevierea de la „Rest in peace” - în traducere, „Odihnește-te în pace”. Informația a fost confirmată oficial pentru GSP. Cei doi ar fi dorit doar să glumească cu mijlocașul adus de Dinamo în această iarnă.

Totuși, gluma nu a fost „gustată” de toți. Crucea, trimiterea la moarte și ora târzie la care cei doi fotbaliști au înfăptuit farsa i-au deranjat pe oficialii dinamoviști, iar antrenorul Ionel Gane nu a stat pe gânduri. Mihaiu și Crețu au fost trimiși imediat la echipa a doua, motiv pentru care nu au făcut parte din lotul echipei la meciul din următoarea etapă, înfrângerea usturătoare cu Viitorul, scor 0-5.

Crețu și Mihaiu, reprimiți la prima echipă a lui Dinamo

Între timp, Gane a decis să îi reprimească pe cei doi la prima echipă, după cum informează Mario Nicolae, managerul sportiv al alb-roșilor. Mihaiu și Crețu ar putea evolua etapa viitoare, în meciul dintre FC Voluntari și Dinamo, dar și la meciul de joi cu Dunărea Călărași, din sferturile de finală ale Cupei României. 

„A fost un incident de acest gen, da. Ei spun că a fost o glumă între ei. Au fost trimiși zece zile la echipa a doua, dar s-au și întors între timp. Nu se face așa ceva într-un loc public, mai ales că cei de la Phoenicia ne-au ajutat în aceste momente dificile ale clubului. E un hotel de patru stele, sunt și alți clienți acolo. 

Nu eram la cămin, nu eram la Săftica sau în vreun cantonament, cum se făcea pe vremuri. Plus că nu se fac glume cu cruci și astfel de lucruri macabre. Oricum, nu asta e problema lui Dinamo în momentul de față”, a explicat Mario Nicolae, managerul sportiv al „câinilor roșii”, pentru GSP.ro.

Sezon slab pentru Mihaiu și Crețu

Crețu și Mihaiu nu sunt inspirați nici pe teren, nu doar în afara acestuia. Deși a adunat 11 apariții în acest sezon, Mihaiu nu a marcat și nu a oferit vreo pasă de gol! 

Scandal incredibil în vestiarul lui Dinamo! Doi fotbaliști pedepsiți pentru o farsă macabră la adresa lui Nepomuceno: „Nu se face așa ceva”
Andreas Mihaiu, în dreapta

Geani Crețu, în schimb, este mijlocaș central la bază, dar a ajuns, de nevoie, fundaș dreapta. A evoluat în acest sezon în 9 meciuri, a strâns 360 de minute, fără să producă vreun gol sau assist. A început ca mijlocaș dreapta, apoi a trecut fundaș dreapta, a revenit ca aripă, iar cu FCSB (0-1) a intrat în spatele vârfului!

Scandal incredibil în vestiarul lui Dinamo! Doi fotbaliști pedepsiți pentru o farsă macabră la adresa lui Nepomuceno: „Nu se face așa ceva”
Geani Crețu, în roșu

Cifrele nu mint » Ceruți insistent în echipă, tinerii de la Dinamo au evoluții dezastruoase în acest sezon

Suntem concentrați la maximum să învingem mâine - Mario Nicolae, manager sportiv Dinamo

VIDEO. Dezvăluire incredibilă despre Giani Stere, noul atacant al lui Dinamo: „Vă dați seama ce tupeu a avut?!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Prunea critică strategia DDB: „Mai mult încurcă”

Dinamo încă mai sperie în Liga 1: „Vor arăta diferit în meciul cu noi. Să vă spun de ce”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (79)
514091889218839
Mihai Buzea  •  04 Martie 2021, 12:56
Postat de adriann_ pe 03 Martie 2021, 19:53

Becalismul devine imposibil peste IQ 50 :)))

***.Tot becali este de vina. Cat de *** si frustrat poti fi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  03 Martie 2021, 23:41

Astia au salariile la zi??? Da astia primesc salarii??? Pentru ce le da cineva bani , fac ceva, produc ceva astia? La fotbal am vazut ca nu se pricep, vad ca s buni la farse, nu ca ala s ar pricepe la fotbal, dar sincer astia chiar merita salariile la zi???

dragdim
dragdim  •  03 Martie 2021, 23:11

I-au urat băiatului sa se “hodineasca” liniștit, pentru ca era obosit după meci.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează