FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prunea critică strategia DDB: „Mai mult încurcă”

Jonathan Morsay (în alb-roșu) este unul dintre nou-veniții la Dinamo +17   FOTO
Jonathan Morsay (în alb-roșu) este unul dintre nou-veniții la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 10:18 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 11:40

Florin Prunea (52 de ani), fost președinte la Dinamo, a criticat transferurile făcute de alb-roșii în această iarnă. Ultimii sosiți în „haită” sunt Andrei Blejdea, Gevaro Nepomuceno, Steliano Filip, Jonathan Morsay și Gudmund Kongshavn. 

Din punct de vedere financiar, Dinamo stă mai bine, după implicarea serioasă a fanilor-acționari din DDB. Totuși, echipa pare căzută pe plan sportiv, ocupând locul 13 în Liga 1. Este aproape cert că Dinamo va intra în play-out, iar Florin Prunea consideră că lipsa soluțiilor pe banca de rezerve este un factor important care a dus la acest lucru. 

Florin Prunea: „Jucătorii aduși la Dinamo mai mult încurcă”

„Dinamo suferă pe partea sportivă acum. Nu mai are lotul de la începutul sezonului, de play-off. Jucătorii aduși acum, pe ultima sută de metri, nu au adus nimic bun. Niciun fel de îmbunătățire. Din contră, sunt jucători care mai mult încurcă, și am înțeles că au fost aduși și pe sume mari.

Mă uitam la ultimul meci la banca lui Dinamo. Nu îți oferă nimic. Vrei să schimbi ceva și nu ai ce, unii jucători nu sunt de Dinamo. Lucrurile nu sunt prea roz, dar nu este timp de plâns. Acum au meci extrem de important cu Voluntari, meci de 6 puncte, trebuie să strângă rândurile și să câștige. O să vedeți când va începe play-out-ul, se va juca cu pistoalele pe masă. Orice punct va conta fantastic de mult”, a spus Prunea la GSP Live. 

Suporterii lui Dinamo au ajuns într-un timp foarte scurt de la 1.000 de membri cotizanți la 14.000. Problema la Dinamo este acest vid de putere. Nu există nimeni care să conducă. Nu știi ce se întâmplă acolo, este o ceață totală.
- Florin Prunea

Florin Prunea: „Agreez orice, ca să îi fie bine lui Dinamo”

Florin Prunea a abordat și subiectul banilor pe care îi are de primit de la Dinamo, din perioada în care a activat în conducerea clubului. 

„Nu am primit banii, deși am fost contactat de cineva din board-ul DDB, un sponsor care a fost tot timpul alături de club în momentele grele. Ușa mea este deschisă, nu mă pun contra clubului la care am crescut, putem rezolva pe cale amiabilă, cum eu am și încercat în trecut. Nu am avut altă cale de ales decât să îmi apăr drepturile financiare. 

Există o hotărâre a unei instanțe care mi-a dat câștig de cauză, ei au dreptul la apel. Nu știu dacă l-au făcut, avocații se ocupă de asta. Dar sunt drepturile mele, așa este normal și corect, să le primesc. Voi agrea orice soluție, ca sa îi fie bine lui Dinamo. Se poate face o amânare la plată, o reeșalonare. Nu pot fi niciodată împotriva clubului la care am crescut de copil”, a spus fostul portar. 

VIDEO. Florin Prunea, laude și critici pentru DDB: „Este o ceață totală”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cifrele nu mint » Ceruți insistent în echipă, tinerii de la Dinamo au evoluții dezastruoase în acest sezon

Dinamo încă mai sperie în Liga 1: „Vor arăta diferit în meciul cu noi. Să vă spun de ce”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
doar..titi
doar..titi  •  03 Martie 2021, 22:42

'' Nu mai are lotul de la începutul sezonului, de play-off''.. bah papleaca ..se vede cat esti de fraier ..ala ..N-A FOST NICIODAT LOT DE PLAY OFF !!!lot de play off ar fi fost ..daca ati fi integrat 60/70% din juniorii (aia ..care castigau campionatul) in echipa!!AVANTAJE.. salariile mai mici(sustenabile) .. dorinta de afirmare imensa...viitor asigurat !!!cam atat despre ''meseriasii''/impostorii de la dinamo ..si trancalaul asta era presedinte ???!!!

ripensistu
ripensistu  •  03 Martie 2021, 17:54

Desfiintare militieni.

stoichkov10
stoichkov10  •  03 Martie 2021, 15:54
Postat de spartanul_1 pe 03 Martie 2021, 13:32

Mă ***, de unde pui tu 6000 de lei? ***

viseaza, n-are bani de covrigi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează