FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Avertisment pentru Gigi Becali: "Trebuie să fii sărit de pe fix să dai banii ăștia!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 18:18

Gabi Balint crede că Gigi Becali se păcălea dacă îl aducea pe Raul Rusescu la FCSB. Mai mult, salariul pe care patronul i-l oferea era unul prea mare crede Balint.

Până la urmă, deși Gigi Becali s-a lăudat timp de o săptămână că îl aduce pe Rusescu, atacantul și-a prelungit contractul cu Osmanlispor. 

”Se aude de Rusescu. Ce să mai facă Rusescu la Steaua? Să îi dai și 25.000, trebuie să fii sărit de pe fix! De un an și jumătate nu mai joacă. Nu am nimic cu el, îl simpatizez și ca om, dar ce să mai faci cu el?”, a spus Balint la TV Digi Sport.

"Rusescu face nazuri. El vrea 30.000 pe lună. Eu i-am oferit 20.000. Îl iau băbăciune să îi dau atâţia bani? Păi eu l-am dat armăsar şi acum vrea asemenea salariu, după atâţia ani?" Gigi Becali în urmă cu o săptămână

"Eu acum i-am dat telefon lui Meme și i-am zis să-l sune pe Rusescu. Îi dăm 25.000 de euro pe lună, să vină, și dacă ne calificăm îi dăm anul următor 30.000 și gata. Deci îl luăm pe Rusescu. Ne grăbim, dar ce să facem. Nu mai vreau să iau jucători pe care nu îi cunosc. Măcar pe Rusescu îl știu și care îmi place. E jucătorul care îmi place pentru acest 4-3-3 pe care îl jucăm noi acum" Gigi Becali acum 3 zile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  11 Iulie 2018, 21:34
Postat de hitman222 pe 11 Iulie 2018, 19:34

Scoateti ba tagul cu steaua, nerusinatilor! Ce legatura are articolul asta cu Steaua????

Fraiere, tagul steaua e acolo pentru ca Gabi Balint, care inseamna Steaua adevarata de infinit de ori mai mult decat talpan, considera FCSB ca fiind ADEVARATA STEAUA! Si daca nici Balint, care nu a luat bani de la cioban ca lacatus, nu are dreptul sa vorbeasca despre asta atunci cine! Si Boloni numeste FCSB tot ADEVARATA STEAUA,! Doar tulburel stoica e impotriva si asta din cauza alintatului de fiu-su care v-a dat bot cand ati avut nevoie de el.

hitman222
hitman222  •  11 Iulie 2018, 19:34

Scoateti ba tagul cu steaua, nerusinatilor! Ce legatura are articolul asta cu Steaua????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează