FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Avertisment pentru un nume important de la Dinamo: "Dacă nu se va întâmpla asta, ne vom pune semne de întrebare"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 21:04

Croatul Antun Palici nu e în lotul lui Dinamo nici pentru meciul cu Chiajna, acuzând în continuare probleme medicale. 

Ionel Dănciulescu, directorul general al dinamoviștilor, a comentat situația mijlocașului, căruia i-a oferit un ultimatum: "Dacă nu va juca deloc până la finalul sezonului, ne vom pune și noi semne de întrebare".

"Palici mai are un an de contract cu Dinamo, de la vară încolo. El a avut ceva probleme medicale, e din ce în ce mai bine, așa că eu sper ca în curând să reapară în lot și, de ce nu, în părima echipă. Eu vreau să cred că Palic este același jucător determinant pentru noi și de aceea am încredere că ne poate ajuta.

Însă, el trebuie să intre în ritmul echipei, pentru că, dacă nu va evolua, la finalul sezonului cu siguranță vom avea și noi semne de întrebare cu privire la situația lui", a spus Dănciulescu, la TV Digi Sport.

Antun Palici, revenit în această iarnă la Dinamo, mai are contract cu roș-albii până în vara lui 2019.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
romulus65
romulus65  •  08 Aprilie 2018, 13:17

De ce s-o fi legat la cap conducerea lui Dinamo ca sa-l readuca pe Palici inapoi? Nu s-a vazut valoarea lui atunci cand acesta nu a jucat nici un meci in campionatul Belgiei la o echipa de mana a doua precum Mouscron?

apetulburi
apetulburi  •  08 Aprilie 2018, 07:48

O *** de jucător pe care nu l as mai fi oprit inapoi nici in genunchi. Nu i spune nimeni lui Bratone ca chiar daca câștigi toate meciurile până la sfs campionatului nu castigi nimic ? În loc să dea afara toate epavele si toti străinii cate ne au dus in play aut, el joacă tot cu ei, în loc să încerce să găsească o formulă pentru la anul, cu toți copii ăștia tineri crescuți în spirit dinamovist si cu care a castigat campionatul....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

patraulea2015
patraulea2015  •  08 Aprilie 2018, 01:00

Ionel Dănciulescu, directorul general al dinamoviștilor, a comentat situația mijlocașului, căruia i-a oferit un ultimatum: "Dacă nu va juca deloc până la finalul sezonului, ne vom pune și noi semne de întrebare". "Palici mai are un an de contract cu Dinamo, de la vară încolo. El a avut ceva probleme medicale, e din ce în ce mai bine, așa că eu sper ca în curând să reapară în lot și, de ce nu, în părima echipă. Eu vreau să cred că Palic este același jucător determinant pentru noi și de aceea am încredere că ne poate ajuta. Însă, el trebuie să intre în ritmul echipei, pentru că, dacă nu va evolua, la finalul sezonului cu siguranță vom avea și noi semne de întrebare cu privire la situația lui", a spus Dănciulescu, la TV Digi Sport. No Comment!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează