Comentarii (12)
 •  17 Mai 2009, 10:31
Postat de pe 17 Mai 2009, 02:02

sunteti dejaba ... inteleg ca derby-ul a fost steaua-rapid , dar a trecut o zi ...vrem sa vedem sitirile de ultima ora , pe pagina nu sa imi dau seama ca trebuie sa dau 50 de scroluri ca sa aflu ce s-a intamplat azi in liga si ce au zis principali oameni azi, avand in vedere ca pentru gigi si restu de ieri am avut 24 de ore sa aflu chiar tot, si ce nu ati scris, va rog sa va mai faceti cate un analiza si asupra voastra ca nu toti, suntem rapidisti sau stelisti, ganditi-va la asta, rasp. e-mail

ptr iDunic Mai grav e ca se pare ca asta tine la poporul roman si ei profita de asta..iti spun eu daca ar fi majoritatea ca noi, n-ar avea cui sa scrie porcarii....dar uitati-va pe un kicker.de si veti vedea diferenta

ratox
ratox  •  17 Mai 2009, 10:23

Echipa asta a CFR-ului devine din ce in ce mai nesuferita. Dupa ce ca au jucat foarte dur, mercenarii macelari nu stiu de fair-play, cand erau 2 jucatori brasiveni accidentati (pe bune), ei se repezeau sa dea gol, ca la Constanta. Nu-mi place aerul lor de superioritate aratat adversarilor. Ca sa nu mai vorbim de arbitraje, cine are membrii la FRF, au arbitraje "bune".

 •  17 Mai 2009, 09:59

Suntem cei ma buni dintre romani, suntem ardeleni!!! Forza CFR!!!

 •  17 Mai 2009, 09:57

Umbra lui Mircea la Nationala,se crede o aschie sarita nu prea departe de trunchi ??,sireacul injuratoriu de mume romane.Doar cu gel,in loc de briantina,doar cu nume-gonflabil media,portarul autobazei va fi un neica nimeni certificat,dar cu CV-un rand de selectioner- cu o palarie de gabor,prea neagra si prea mare,pt.capsorul,rostitor de vorbe,printre analfabetii din iarba !!

 •  17 Mai 2009, 09:45

DOMNILOR GRADINESCU SI GEAMBASU VA PLACE SAU NU VA PLACE VA CONVINE SAU VA STA IN GAT, SINGURA ECHIPA PROFESIONISTA DIN ROMANIA ESTE C.F.R. CLUJ...RESTUL CE PROPOVADUITZI DOMNIILE VOASTRE ESTE GARGARA CU ...CACAREZE: REVIZUITI-VA COMPORTAMENTUL!!!

zidane92
zidane92  •  17 Mai 2009, 09:27

conceicao asta cati litri de licori bahice a consumat pai ei pot sa faca maxim 64p iar dupa etapa asta dinamo o sa aiba 65p poli64p iar urziceniul 63p deci au sanse mari la locul 2

daniaania
daniaania  •  17 Mai 2009, 08:37

d-le Geambasu de ce nu-l crezi pe Mara cand a zis aseara ca antrenorul este bun..?si ca echipa este morivata cu el..? simt cum-va iz de ciuda in tine..? si Gradinescu aseara ne tot confunda jucatorii, lamentabil, si pe voi ar trebuii sa va suspende etape bune..!!

daniaania
daniaania  •  17 Mai 2009, 08:33

as vrea ca si Brasov sa mearga in cupe, si asta tot in ciuda lui Geambasu..!!m-ai dezamagit aseara d-le..macar daca ai proceda la fel, cu toti..!!nu te mai citesc de azi incolo..!!

daniaania
daniaania  •  17 Mai 2009, 08:31

meci bunicel..!! CFR clar este cea mai buna echipa de la noi, jucatorii fac diferenta..!! aseara la gdp. Geambasu a vb. aiurea, se vede ca nu ne suporta, altfel nu inteleg de ce nu recunoaste ca avem cea mai buna echipa, si cel mai modern stadion..!! vb. cu Mara tot contra, stai linistit d-le ca CFR, aici in Cluj incepe sa fie iubita de f f multi oameni..noi nu santem ca Steaua, Dinamo,Rapid. cu suporteri de multi ani..dar o sa fim cea mai titrata echipa din Romania, si asta spre ciuda ta...!!

 •  17 Mai 2009, 06:16

Mai lăsaţi "fiarele" la circ ,sau grădina zoologică, şi ocupaţi-vă şi de Sport. Aveţi un ziar "SPORTIV", plin de BÂRFE...

  • 1
  • 2
Comentează