FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, AZI , ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Azi îşi joacă şansele! » Steaua poate reveni în lupta pentru titlu

Steaua ar putea profita azi de paşii greşiţi făcuţi de Dinamo şi CFR. +1   FOTO
Steaua ar putea profita azi de paşii greşiţi făcuţi de Dinamo şi CFR.

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 21:55

Cu o victorie contra Universităţii, roş-albaştrii ar putea reveni în lupta pentru titlu, după ce echipele de pe primul loc, Dinamo şi CFR, s-au încurcat.

" Steaua pe primul loc de Paşti" a fost mesajul transmis de Gigi Becali propriei echipa înainte de reluarea campionatului. Roş-albaştrii au bătut greu la Mioveni, cu 1-0, iar diseară, la Cluj, ar putea reveni cu şanse reale în lupta pentru titlu. Dacă se vor impune în faţa clujenilor, steliştii ar putea veni la doar şase puncte în spatele liderului Dinamo, lucru care nu s-a mai petrecut din etapa a şaptea a campionatului.

Program favorabil în următoarele cinci meciuri
Roş-albaştrii îşi fac calcule cum va decurge parcursul lor cu un succes astă-seară, de la ora 19:00, contra echipei lui Ionuţ Badea. "Am fi la şase puncte în spatele lui Dinamo, iar următoarele meciuri sînt cu echipe mai slab cotate: Astra, Tîrgu-Mureş, Gaz Metan, Pandurii şi Sportul. O victorie cu U şi un parcurs fără greşeală în partidele care vin ar însemna să fim cu şanse reale la titlu!", îşi fac planuri roş-albaştrii.

6 ani s-ar putea împlini la vară de la ultimul titlu cîştigat de Steaua. Antrenorul roş-albaştrilor era Cosmin Olăroiu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (46)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  12 Martie 2012, 14:08

nu cred ca poate fo vorba de blat pentru ca ambele echipe vor sa castige, este in interesul lor. Asa ca nu vad de ce ar ceda vreuna meciul

romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  12 Martie 2012, 12:00
Postat de raducub pe 12 Martie 2012, 10:00

Asta o sa fie un meci destul de important pentru campionatul nostru , sper totusi sa nu aveti dreptate si sa fie blat, macar aici sa scapam de atatea aranjamente

Deci in mintea ta daca bate Steaua este blat??...daca bat U'Cluj este pe bune?....care este rezultatul meciului ca tu sa nu-l consideri blat?

romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  12 Martie 2012, 11:56

Nici nu cred ca intram in careul Clujului cu Tatu sau Machado pe teren.Eu nu am vazut in viata mea atacanti brazilieni asa slabi ca astia doi. Nici nu stiu sa faca o preluare dar sa mai si dribleze. Astia sunt 'islandezi' nu brazilieni.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează