FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

„Se știe că Gigi Becali nu are răbdare” » Cum a răspuns Alhassan înainte de trecerea la FCSB

Baba Alhassan, cu semnături pe tricou din partea colegilor și antrenorilor
Baba Alhassan, cu semnături pe tricou din partea colegilor și antrenorilor

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 19:30 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 20:40

Baba Alhassan (23 de ani) a jucat astăzi ultimul meci la Hermannstadt înainte de a face pasul la FCSB. Mijlocașul ghanez a fost integralist în remiza cu Sepsi OSK, 1-1, iar din ianuarie va îmbrăca echipamentul actualului lider din Superligă.

Alhassan a costat-o pe FCSB 600.000 de euro. El nu a jucat etapa trecută, în duelul contra viitoarei lui echipe, dar a fost integralist astăzi, la 1-1 cu Sepsi.

După meci, Alhassan a apărut la flash-interviu cu semnăturile colegilor și antrenorilor pe tricou. A fost ultima lui partidă pentru echipa din Sibiu, unde ajunsese în octombrie 2020.

Se face transferul celui mai bine cotat jucător român? Radu Drăgușin a ales noua sa destinație: „Acolo îmi doream de mic să joc”
ITALIA
Se face transferul celui mai bine cotat jucător român? Radu Drăgușin a ales noua sa destinație: „Acolo îmi doream de mic să joc”

Baba Alhassan, după ultimul meci la Hermannstadt: „O plăcere să lucrez cu cei de aici”

„Am vrut cele 3 puncte, dar, din păcate, am făcut egal. Ne vom concentra pe meciurile de anul viitor, vom vedea ce se va întâmpla.

A fost o plăcere să lucrez alături de cei de aici. Am avut puține emoții, a fost ultimul meu meci alături de ei, poate nu-i voi mai vedea, cine știe?”, a spus mijlocașul ghanez.

Baba Alhassan: „Nu mi-e frică de Gigi Becali. De ce să-mi fie?”

Referitor la transferul la FCSB, Alhassan a spus: „Va fi o provocare nouă, acum merg în vacanță, apoi voi reveni și vom vedea ce va fi. Vreau să câștig toate meciurile acolo, voi da totul, 100%”.

Cât despre răbdarea limitată a lui Gigi Becali, ghanezul s-a declarat încrezător că va rezista: „Sunt banii lui, deci face ce vrea. E normal, sunt banii lui. Eu trebuie să joc bine, depinde doar de mine. Nu mi-e frică. De ce să-mi fie?”.

Cum de nu a jucat cu FCSB, dar a revenit astăzi? El trebuia să plece în vacanță, dar a avut o problemă cu permisul de muncă. Putea pleca, dar dacă nu-și lua permisul ar fi avut probleme cu viza la plecarea în cantonament alături de FCSB. 

A rămas, s-a antrenat, am vorbit cu el, i-am spus că am avea nevoie de el. A înțeles și a vrut să joace. Dacă simțeam că nu-și dorește absolut deloc, atunci n-ar fi jucat.

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

VIDEO. Gigi Becali, despre transferul unui atacant

Mai multe știri din Superligă:

Rapid a anunțat primele două adversare din cantonamentul de iarnă
RAPID
Rapid a anunțat primele două adversare din cantonamentul de iarnă
Ionuț Nedelcearu i-a dat răspunsul final lui Dinamo
DINAMO
Ionuț Nedelcearu i-a dat răspunsul final lui Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează