FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - SEPSI

Hermannstadt - Sepsi 1-1 » Spectacol și încrâncenare pentru locul de play-off! Clasamentul actualizat

Kallaku a egalat în Hermannstadt - Sepsi // foto: captură DigiSport
Kallaku a egalat în Hermannstadt - Sepsi // foto: captură DigiSport

Articol de , - Publicat joi, 21 decembrie 2023 18:54 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 19:12

Hermannstadt și Sepsi OSK au remizat în etapa 21 a Superligii, 1-1, la capătul unui meci foarte bun, cu numeroase ocazii la ambele porți.

Programul și rezultatele etapei 21 din Superligă

Abia intraserăm în minutul 6 al meciului când Hermannstadt a deschis scorul. Alexandru Jipa a înscris cu o execuție de toată frumusețea, cu piciorul stâng, din drop, de la marginea careului. Reușita timpurie a animat partida, a dat naștere unui festival al ocaziilor la ambele porți.

În minutul 8, Căbuz a scos senzațional execuția lui Cosmin Matei de la numai 7 metri de poartă. Matei nu a putut să se revanșeze pentru acea ratare, având în vedere că înainte de minutul 30 s-a accidentat și i-a lăsat locul pe gazon lui Kallaku.

Următorii care au trecut pe lângă gol au fost sibienii, în minutul 33, prin viitorul fcsbist Baba Alhassan. Pasa lui Balaure l-a lăsat pe Alhassan singur cu Niczuly, ghanezul l-a driblat pe portarul advers, dar n-a reușit să cadreze șutul ulterior, balonul fiind ușor deviat de Branislav Ninaj.

„Cascadă” de ocazii în Hermannstadt - Sepsi OSK

Sepsi a răspuns la doar 4 minute distanță, când Kecskes a trimis cu capul puțin pe lângă poartă, în urma unei lovituri libere pe care Marius Ștefănescu a executat-o din partea stângă.

Partea a doua a început mai domol, fără ocazii importante în primele 10 minute, apoi cei doi portari au ieșit la rampă. Primul care a intervenit salvator a fost Niczuly, care a respins în minutul 57 execuția lui Gabi Iancu din apropiere.

Două minute mai târziu a venit rândul lui Căbuz să iasă în evidență, Cătălin reușind să respingă peste poartă „torpila” lui Kallaku.

9-9a fost raportul șuturilor. Cei de la Hermannstadt au prins poarta de 3 ori, covăsnenii în 4 rânduri

Golul lui Sepsi, anulat după intervenția VAR

Sepsi a continuat să alerge după egalare și a sărbătorit reușita de 1-1 în minutul 70, când Safranko l-a învins pe Căbuz după ce a reluat din prima centrarea lui Florin Ștefan.

Bucuria covăsnenilor nu a durat mult, întrucât arbitrul Ionuț Coza a fost chemat la margine să revadă faza și a sesizat un fault pe construcție, comis de Alimi asupra lui Biceanu. Golul a fost astfel anulat.

Hermannstadt - Sepsi 1-1 » Spectacol și încrâncenare pentru locul de play-off! Clasamentul actualizat
Alimi l-a călcat pe Biceanu și a primit cartonașul galben. Golul lui Sepsi a fost anulat

Gol egalizator de toată frumusețea în Hermannstadt - Sepsi

Sepsi a rămas cu inițiativa, iar eforturile băieților lui Bernd Storck au fost răsplătite în minutul 80. Covăsnenii au legat o fază superbă, pase din prima pe traseul Ștefănescu -> Oteliță -> Safranko -> Kallaku, cu albanezul finalizând din prima, voleu cu piciorul drept!

În urma rezultatului, Sepsi rămâne pe loc de play-off, 5, la un punct în fața sibienilor. Hermannstadt este a șaptea, imediat sub pozițiile de play-off, deasupra având-o pe Farul, campioana en-titre.

Notele GSP după Hermannstadt - Sepsi 1-1

  • Hermannstadt: Căbuz 6 - Butean 5, V. Găman 4, Fl. Bejan (cp) 5, Al. Oroian 6 - Balaure 5 (74 Antoche 5), Mino 6 (64 Al. Murgia 5), Alhassan 6, Al. Jipa 7 (74 Bucuroiu 6) - G. Iancu 6 (64 I. Biceanu 5), Paraschiv 5 (20 Neguţ 5). 
    Antrenor: Marius Maldarasanu - 6.
  • Sepsi OSK: R. Niczuly (cp) 5 - Oteliţă 6, Kecskes 6 (62 Fl. Ştefan 6), Ninaj 6, D. Ciobotariu 5 - Alimi 6, N. Paun 5, Damaşcan 5 (46 Varga 6) - Ştefănescu 6 (81 Aganovic), Safranko 6 (81 Debeljuh), Matei 5 (30 Kallaku 7). 
    Antrenor: Bernd Storck - 6.
  • Arbitru: Ionuţ Coza - 6. Asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac - 7, Alexandru Vodă - 7.

FINAL » Hermannstadt - Sepsi 1-1

Hermannstadt - Sepsi, echipe de start: 

HERMANNSTADT (4-4-2): Căbuz - Butean, Găman, Bejan (cpt.), Al. Oroian - Balaure, Mino Sota, Alhassan, Jipa - G. Iancu, D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu - Medina, Antoche, Murgia, Bărbuț, Bucuroiu, Neguț, Biceanu, Fonseca
Absenți: D. Iancu (accidentat)
Antrenor: Marius Măldărășanu

SEPSI (3-4-3): Niczuly (cpt.) - D. Ciobotariu, Kecskes, Ninaj - Oteliță, Alimi, Păun, Ștefănescu - C. Matei, Safranko, Damașcan
Rezerve: D. Moldovan - Fl. Ștefan, D. Oroian, Bălașa, Aganovic, R. Varga, Kallaku, Rondon, Debeljuh
Absenți: I. Gheorghe (suspendat)
Antrenor: Bernd Storck

Arbitru: Coza Ionuţ (Cernica)
Asistenți: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), Vodă Alexandru (Alba Iulia)
Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova)
Arbitru AVAR: Popescu Adrian (Craiova)

Mai puteți citi:

Dragoș Iancu se antrenează din nou cu mingea, la nici 3 luni de la operație!

El poate fi prima mutare a lui Dinamo în mercato de iarnă: joacă oriunde îl pune antrenorul, are trofee în România!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
branzoi
branzoi  •  21 Decembrie 2023, 21:21
Postat de Haha1989 pe 21 Decembrie 2023, 19:28

Ce penibili și ignoranți sunt cei de la digi 1,zic ca Malarasanu nu a pierdut de 9 etape, pai cu UTA de când ai jucat câte etape au trecut sau URAnu contează pt digijiji? Va reamintesc de un 2-0 pt UTA. ***

Aici chiar au dreptate, este vorba de meciurile jucate acasa.

pointmax
pointmax  •  21 Decembrie 2023, 20:58
Postat de fcsarbitri pe 21 Decembrie 2023, 19:48

*** alhassan ca alhassan dar paraschiv de ce nu a jucat? atât de accidentat a fost pt. meciul cu fcsb că după 4 zile a jucat bine-mersi iar sibiul a reînvățat să joace fotbal? respect, cârțu și nu numai.

esti destul de ***. sibiu a facut egal. cum naiba sa spui ca a jucat bine cand a pierdut 2 puncte. ca pierd 2 puncte sau 3,aproape tot una este. paraschiv a fost accidentat si de aia nu a jucat. nu sunt 4 zile ca sunt aproape 2 saptamani de cand nu a jucat bai *** mintal. o saptamana jumatate mai exact.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsarbitri
fcsarbitri  •  21 Decembrie 2023, 20:57
Postat de fcsarbitri pe 21 Decembrie 2023, 19:48

*** alhassan ca alhassan dar paraschiv de ce nu a jucat? atât de accidentat a fost pt. meciul cu fcsb că după 4 zile a jucat bine-mersi iar sibiul a reînvățat să joace fotbal? respect, cârțu și nu numai.

mi-ați cenzurat numele lui de pe site? el și l-a ales, nu eu. ce nick vulgar este sau unde reprezintă vulgaritate cuvântul randoom?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează