FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV El poate fi prima mutare a lui Dinamo în mercato de iarnă: joacă oriunde îl pune antrenorul, are trofee în România!

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 21:09 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 21:09

Dinamo va discuta cu cei de la Sepsi să vadă în ce condiții îl poate transfera pe Adnan Aganovic, 36 de ani. „Câinii” vor să știe dacă îl pot aduce gratis pe jucătorul croat, polivalent, sperând că el nu mai intră în atenția neamțului Bernd Storck. 

UPDATE ora 21:00 / Sepsi, reacție în cazul transferului lui Aganovic

Chestionat de GSP pe tema unor eventuale negocieri dintre Dinamo și Sepsi pentru trecerea lui Aganovic în tricoul „câinilor”, Attila Hadnagy, directorul general al ardelenilor, a replicat: „Nu ne-am gândit la niciun fel de discuție cu Dinamo sau cu alt club. Acum, suntem concentrați la maximum pentru meciul cu Hermannstadt, din deplasare. E tot ceea ce contează acum”.

Trei lucruri de urmărit în săptămâna decisivă pentru Dinamo: Zeljko Kopic joacă și pentru postul său! + De ce depinde sosirea următorului director sportiv
DINAMO
Trei lucruri de urmărit în săptămâna decisivă pentru Dinamo: Zeljko Kopic joacă și pentru postul său! + De ce depinde sosirea următorului director sportiv

Dinamo are meci diseară la Botoșani, de la ora 20:00, după care închide anul 2023 fotbalistic cu meciul de vineri, 22 de decembrie, cu FC Voluntari, de la ora 20:30. 

"Câinii" speră să obțină prima victorie după o serie de 13 etape consecutive fără succes.

Un eșec ar putea duce „haita” pe ultima poziție din clasament, FC Botoșani fiind la doar un punct distanță, înaintea confruntării directe.

Dinamo nu s-a putut apropia de Hasani, ajuns la Rapid. Speră să-l aducă pe Aganovic de la Sepsi

Roș-albii își fac și planurile pentru mercato, căutând, în special, jucători cu profil ofensiv, în condițiile în care Dinamo are nevoie de goluri și de puncte pentru a ajunge măcar pe un loc de baraj. 

În acest moment, primul, ocupat de UTA, este la 13 puncte distanță!

"Câinii" au încercat să producă surpriza, să-l transfere pe atacantul kosovar Florent Hasani, dar n-a putut intra în concurență/licitație cu Rapid, conform informațiilor GSP, astfel că vârful de 26 de ani a semnat cu giuleștenii, pentru 300.000 de euro.

Dinamoviștii au nevoie și de oameni care să aducă mingea în față atacanți, de fotbaliști cu personalitate, de aceea au luat în calcul să-l transfere pe croatul Adnan Aganovic, 36 de ani, fotbalistul care a evoluat doar în ultimul sezon pe șase posturi diferite la Sepsi

GSP.ro a informat de interesul bucureștenilor pentru croatul "fără vârstă", fotbalist care vorbește limba română la perfecție, ajungând prima dată în România în urmă cu un deceniu.

Experiență, polivalență și atitudine, atributele fotbalistului Adnan Aganovic

De când a sosit germanul Bernd Storck la Sepsi, Aganovic nu a mai jucat pentru Sepsi. Fotbalistul s-a recuperat după o accidentare, a început antrenamentele, iar neamțul nu l-a luat în calcule pentru ultimele trei etape, în care covăsnenii au bifat 9 puncte.

4goluri și 2 assist-uri a adunat Aganovic în 23 de meciuri în acest sezon la Sepsi, în toate competițiile interne și internaționale. În Liga 1, are 3 goluri și un assist în actuala ediție

Dinamo vrea să aibă o discuție cu cei de la Sfântu Gheorghe pentru a vedea în ce condiții ar putea să-l transfere pe fotbalist. Aganovic a cucerit patru trofee cu Sepsi, el va putea discuta cu Dinamo abia în eventualitatea unei înțelegeri între cluburi.

Cu o rezistență fizică impresionantă, croatul a fost folosit, doar în acest sezon, la Sepsi pe posturile de mijlocaș central ofensiv, mijlocaș defensiv, aripă dreaptă, aripă stânga, fundaș dreapta și al doilea vârf!

VIDEO Cum a trăit Adnan Aganovic Războiul de Independență al Croației: „Familia mi-a fost afectată foarte mult”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Experiența unui croat care trăiește de aproape doi ani în România: „Ne-ați prins din urmă la prețuri!”

EXCLUSIV Conducătorii de la Dinamo s-au gândit la o repatriere care i-ar fi scos din sărite pe fanii „câinilor”! Au bifat deja o retrogradare cu el în teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  18 Decembrie 2023, 22:46

Foarte bine!

bogat
bogat  •  18 Decembrie 2023, 17:39

Mda, e ok dar daca vor sa spere sa scape de retrogradarea directa atunci au nevoie de mult mai mult decat un "batran" de 36 de ani care a fost odata bun dar acum nu mai intra in vederile unei echipe de mijlocul clasamentului. Asa mai bine il pe Rivaldo ca tot vine pe la noi sa-l vada pe fi'su jucand si cred ca si acum e mai bun decat tot ce are Liga 1. Liga 1 este slaba si nu a fost parca niciodata asa de slaba precum sezonul asta. Insa Dinamo si Botosani au pierdut contactul cu restul echipelor si pentru a le ajunge din urma au nevoie sa fie la un nivel cu mult mai bun decat ceilalti, trebuie sa castige aproape tot pe durata a multor etape. Iar pentru asta au nevoie de transferuri de top pentru Liga 1, adica jucatori in plina putere, care pot confirma acum si nu peste 3 luni cand va fi prea tarziu. Ma rog, le doresc succes, insa acum e greu, trebuiau sa considere schimbari cu vreo doua luni in urma cand se putea spera asta cu eforturi mai mici.

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  18 Decembrie 2023, 17:31

Ce-l recomandă pe Adnan Aganovic la „clubul alb-roșu”: 36 de ani / gratis / nu a mai jucat pentru Sepsi / nu (mai) intră în atenția lui Bernd Storck / s-a recuperat după o accidentare... El e, îl așteptăm!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează