FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Babicu, Dolha şi Curcă se bat pentru un loc în poartă la derby! Cine ia mănuşile?

Cristi Munteanu, George Curca, Dinamo
Cristi Munteanu, George Curca, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Munteanu e favorit să apere cu Steaua, dar Ţălnar era încă în dubiu aseară. Îi ia în calcul şi pe Curcă, dar chiar şi pe Dolha

Dilema numărul 1 la Dinamo: cine apără în Derby de România? Gafele lui Ema Dolha cu CFR pare să-l fi scos din calcule, însă Cornel Ţălnar e indecis: "Pe Dolha l-am lăsat să fiarbă în suc propriu, dar trebuie să văd ce zice, care e starea lui, ca să ştiu ce aleg pentru miercuri seara!".

Şefii fac presiuni să joace Cristi Munteanu (35 de ani). Pentru că are experienţă şi multe derby-uri Dinamo - Steaua la activ. Staff-ul tehnic e reţinut pentru că ultima partidă oficială a disputat-o pe 31 octombrie, în Astra - Ceahlăul, şi încă nu e refăcut complet după durerile de la spate şi gît. "Pot să joc, sînt pregătit, sînt perfect sănătos", le-a transmis "Babicu'" antrenorilor.

George Curcă n-a jucat niciodată într-un Derby de România, dar contra Rapidului (1-1), în tur, a primit nota 8 din partea GSP. "N-am nici o emoţie, să vedem ce zice nea Cornel. Am evoluat la echipa a doua, sînt pregătit", a comentat George, care-i şi vărul lui Munteanu.

Cu Dolha s-a discutat aseară. "Era obosit, supărat că a gafat şi că a stricat munca pe care o făcuse pînă acum. Încă e marcat şi are teamă că ar putea greşi din nou cu Steaua, ceea ce l-ar scoate de tot din lot. Are nevoie de timp să se liniştească! Sîntem alături de el", au comentat membrii staff-ului tehnic.

"Borcea poate spune multe, dar eu fac echipa şi îl vreau pe Dolha! Sînt convins că va juca bine, sper să-l conving să apere în derby"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

Atacul depinde de "Săgeată"
Alcătuirea liniei mediane depinde de prezenţa pe teren a lui Marius Niculae. "Simţeam înţepături puternice în zona coastelor cînd respiram, dar de-acum sînt mai bine. Joc oricum, cu dureri, fără dureri!", le-a zis vîrful antrenorilor şi doctorilor. "Săgeată" s-a pregătit normal ieri după-amiază. De prezenţa lui depinde cum vor fi aşezaţi mijlocaşii în teren, dar şi vîrfurile. În cazul în care nu va putea, vor fi aceleaşi linii ca la Cluj. Dacă joacă, şi sînt şanse foarte mari să fie aşa, din schemă sare Djakaridja Kone.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  16 Martie 2010, 14:23

Cu oricare portar va juca in afara de Dolha Dinamo o va musca rau de tot,pt.ca cel mai motivat sa apere bine e Dolha.IN schimb daca vor juca cu Munteanu sau cu Curca presiunea va fi mult mai mare pe ei decit pe Dolha si vor gresi suta la suta...si apoi Dolha nici nua gresit asa tare mult mai de vina sunt fundasii care sunt varza,in genaral apararea lu Dinamo e varza dar cine sa recunoasca?Dalmatianul de Dinu?El l-a scos pe Dolha vinivat,ca in rest Dinamo merge ata....ma apuca risu....

stel1stu
stel1stu  •  16 Martie 2010, 14:00

dintre astia trei cel mai bun este prunea))) comedie mare cu cainii astia circul continuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 •  16 Martie 2010, 13:51

dinamo - steaua 0-1 miau borcica miau miau miau astia trei portari sunt o gluma dinamo este o GLUMA

Vezi toate comentariile (10)
Comentează