FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

BAC-ul nu mai e un vis pentru Dănciulescu. Urmează Liga Campionilor? :D

Ionel Dănciulescu se poate pregăti şi pentru facultate în timp ce încearcă să ajungă în Liga Campionilor
Ionel Dănciulescu se poate pregăti şi pentru facultate în timp ce încearcă să ajungă în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2011 14:12

Ionel Dănciulescu, atacantul lui Dinamo, mai are nevoie de un singur gol pentru a-l egala pe Rodion Cămătaru (198 de reuşite) în clasamentul golgeterilor Ligii 1.

Între timp însă, Danciu a marcat în afara terenului, reuşind să îşi ia diploma de bacalaureat. Ajuns la 34 de ani, vîrful dinamovist a dat în vară probele orale după care a plecat cu echipa în cantonament. Profitînd de întreruperea campionatului, Dănciulescu a participat şi la probele scrise, unde a trecut cu brio.

Golgeterul a obţinut, conform adevarul.ro, o medie 7,06. Acesta a susţinut examenul de bacalaureat la Grupul Şcolar Agricol Halînca din judeţul Mehedinţi.

Notele lui Dănciulescu
Limba Română 7,30
Matematică 7,10
Anatomie 6,80

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
gradinarubogdan
gradinarubogdan  •  05 Septembrie 2011, 17:45

Bravo Danciu! La ce promovabilitate este la aceasta sesiune sunt curios cine este al doilea

maccarone2006
maccarone2006  •  05 Septembrie 2011, 00:32
Postat de raducu117 pe 04 Septembrie 2011, 20:26

Danciulescu este stelist! Ia uitete tu la golurile date pentru steaua IMPOTRIVA lui dinamo si dupa uitete la goluri date pentru dinamo impotriva stelei...acolo se vede ca este stelist de mic! La fel si torje. TOTI DINAMOVISTII STRIGATI: STEAUA E NUMAI UNA!!!

Bai baiatule,tu stii la ce echipa a crescut Danciu,la ce echipa a jucat pentru prima data si pentru ce echipa a marcat mai multe goluri dintre cele 2 echipe? Banuiesc ca nu,atunci mai bine nu deschide gura ca vorbesti numai prostii,specifice culturii tale de stelist... Trebui sa fii cu totul redus mintal ca sa afirmi ca''daca a inscris mai multe goluri contra lui Dinamo,insemna ca e stelist''... Danciu' a fost,ramane si va fi ''caine'' pe viata....

petru_stelistu
petru_stelistu  •  04 Septembrie 2011, 20:24

A jucat Dinamo vreun meci de pregatire in acea localitate si noi nu stim?Sau mai bine zis, la Bucuresti locurile erau deja ocupate.Poate omul nu o fi stiind carte, dar ca fotbalist,jos palaria.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează