FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Baciu: "Sînt fan Piţurcă şi Claude Puel. Vreau să readuc Pandurii în Liga I"

Articol de - Publicat vineri, 11 iunie 2010 00:00

Noul antrenor al gorjenilor Marius Baciu a vorbit despre ce l-a făcut să accepte oferte clubului din Tîrgu-Jiu, dar şi despre planurile sale pentru viitorul sezon. Primele ore ale lui Marius Baciu la Tîrgu-Jiu au însemnat o inspecţie a stadionului Municipal şi o şedinţă cu cei din conducere.

 

„A fost o provocare pentru mine şi sper ca echipă să revină ct de repede acolo unde cred că îi este locul, în Liga . Eugen Pîrvulescu este cel care m-a adus fiindcă am început o muncă împreună la Sibiu, unde ne-am făcut treaba extraordinar. Nu o să fie uşor, trebuie să motivăm jucătorii, dar o să încercăm să facem absolut tot pentru a aduce echipa în Liga I. N-am venit pentru jumătăţi de măsură, trebuie să promovăm anul care vine”, a declarat Baciu.

Tehnicianul se simte onorat de oferta făcută de gorjeni. „Am discutat cu domnul Pîrvulescu, cu domnul Condescu, pe care l-am văzut că suferă pentru această retrogradare. Dorinţa lor este de-a face performanţă şi, bineînţeles, nu poţi să dai cu piciorul la o asemenea ofertă. Sînt un antrenor tînăr, care îşi doreşte performanţă şi cu ajutorul celor din jurul meu vom readuce repede echipa acolo unde îi este locul. În proiectul care vrem să-l dezvoltăm aici, vreau ca echipa să nu mai sufere, să nu mai aibă obiective evitarea retrogradării, ci să avem obiective mult mai îndrăzneţe”, a susţinut Marius Baciu.

Fostul jucător al Stelei îşi va face singur staff-ul: „Vreau un preparator fizic, poate să fie chiar străin, eu fiind adeptul şcolii franceze. Unul dintre secunzii mei va fi Flavius Boroncoi, şi în curând ne vom decide cine va rămîne şi cine va pleca de aici. Mai vrem un antrenor de portari, încă nu sîntem decişi, pentru că eu consider că este un post extraordinar de important pentru că antrenorul o să aibă direct responsabilitatea pentru ce înseamnă acest post foarte dificil”, a declarat Baciu.

Noul tehnician dezvăluie care sînt modele sale: "Am avut şansa în cariera mea de jucător să lucrez cu oameni extraordinari. Cel mai mult am lucrat cu domnul Victor Piţurcă, am avut acelaşi noroc cînd am jucat în Franţa să-l am antrenor pe Claude Puel, antrenorul lui Olimpique Lyon. Am avut ce învăţa chiar de la toţi antrenorii mei, am luat ce-i mai bun de la fiecare şi încerc să-mi fac o strategie care să mă reprezinte pe mine”, a explicat Baciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
plesan
plesan  •  14 Iunie 2010, 15:14

poza*

plesan
plesan  •  14 Iunie 2010, 15:13

Adu echipa in Liga 1 si o sa iti pun poa in rama!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează