FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Backa Topola - FCSB. Sârbii cred în șansa lor: „Putem produce o surpriză în Europa!”

Atacantul Nenad Lukic (în alb) este cel mai bine cotat jucător al sârbilor, 1,5 milioane de euro // foto: Facebook @ FK TSC
Atacantul Nenad Lukic (în alb) este cel mai bine cotat jucător al sârbilor, 1,5 milioane de euro // foto: Facebook @ FK TSC

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 18:30 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 21:22

Zoltan Sabo, antrenorul sârbilor de la Backa Topola, crede într-o minune și în eliminarea lui FCSB din Europa League.

După ce s-a chinuit cu Shirak la București în primul tur preliminar din Europa League, FCSB merge în Serbia pentru un nou meci european. Cei de la Backa Topola au decis ca partida să se joace la Senta, într-un sat.

„Visurile noastre se împlinesc încet. Deși FCSB este un club de mare reputație, cu experiență în Europa, credem că-i putem fi un rival pe măsură pe terenul nostru. În același timp, suntem conștienți că dobândim o experiență semnificativă jucând cu rivali puternici!”, spune Janos Zemberi, președintele sârbilor.

Zoltan Sabo: „Avem calitatea să producem o surpriză!”

Și antrenorul Zoltan Sabo a prefațat întâlnirea de peste două săptămâni: „Calitatea echipei FCSB este incontestabilă, are numeroși jucători la echipa națională și joacă un fotbal de calitate. Pe de altă parte, avem parte de un debut european pe terenul nostru și acesta e un motiv suficient pentru a lupta din toate puterile pentru calificare. Cred că avem calitatea de a oferi un meci bun și să producem o surpriză în Europa!”.

Sabo speră ca până la ora meciului să-i pună pe picioare pe jucătorii accidentați din lot, iar începând de luni va începe studiul detaliat asupra adversarului. Sârbii nu-l vor putea folosi pe fundașul Boris Varga, eliminat de Sebastian Colțescu în meciul precedent din Europa, cu Petrocub Hâncești, din Republica Moldova.

Am ales să jucăm la Senta pentru că a trebuit să îndeplinim unele condiții impuse de către UEFA. Am obținut undă verde pentru acest stadion 
- Szabolcs Paladji, director Backa Topola

VIDEO. FCSB și-a prezentat echipamentul pe care îl va folosi în meciurile din deplasare din acest sezon

Alte știri despre FCSB:

Gigi Becali, primele declarații după 3 săptămâni: „Nu îmi mai place să fac asta” » Schimbare radicală de discurs

Thomas Neubert testează jucătorii de la FCSB! Cât plătește Gigi Becali pentru fiecare om în parte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
180714266827431
Nagy Márton  •  06 Septembrie 2020, 13:50

Senta (Serbian Cyrillic: Сента (pronounced [sɛ̌ːnta]); Hungarian: Zenta (pronounced [ˈzɛntɒ]); Romanian: Zenta) is a town and municipality located in the North Banat District of the autonomous province of Vojvodina, Serbia. It is situated on the bank of the Tisa river in the geographical region of Bačka. The town has a population of 18,704, whilst the Senta municipality has 23,316 inhabitants (2011 census). (Wikipedia)

andrei.f
andrei.f  •  06 Septembrie 2020, 13:36

Crăițoiule, o echipă care bate cu 3-0 nu se chinue. Pe ce lume trăiești omule? Așa e fotbalul, nu joci singur, armenii aveau o combinată de două echipe, sârbul împrumutat, Nenadovici, juca titular în orice echipă din Liga I !

thebluestlion
thebluestlion  •  05 Septembrie 2020, 22:00
Postat de Traian Pavelescu pe 05 Septembrie 2020, 21:02

***, neamprostie, ignoranta, ura si invidie din partea pitifelnicilor, cantităților neglijabile, împotriva celor mai buni evident Steaua!

FCSB nu mai e Steaua.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează