FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Badea: "Giunti nu vine la Dinamo, l-am refuzat!"

Nicolae Badea exclude posibilitatea ca Federico Giunti să antreneze la Dinamo
Nicolae Badea exclude posibilitatea ca Federico Giunti să antreneze la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 11:49

Deşi presa din Italia a anunţat ieri că Federico Giunti o va prelua pe Dinamo, preşedintele CA al alb-roşilor, Nicolae Badea, confirmă că peninsularul le-a fost propus, dar spune că aceasta nu va ajunge în Ştefan cel Mare.

 

"Discuţia nu a durat mai mult de 5 minute, e exclus ca Giunti să o antreneze pe Dinamo", a spus Badea.

Surse autorizate au şi dezvăluit motivul pentru care dinamoviştii i-au spus "nu" lui Giunti. După ce au primit CV-ul italianului, şefii l-au sunat pe Mircea Lucescu pentru a-i cere referinţe. Cu toate că tehnicianul lui Şahtior l-a lăudat, Badea a decis să oprească negocierile în momentul în care a aflat "palmaresul" lui Giunti: a pregătit echipa a doua a Padovei şi sezonul trecut a încheiat pe locul 16 în Serie C, cu Foligno!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
l0gan..
l0gan..  •  24 Iunie 2011, 22:22

cum naiba avem noi parte nu ma de pro__sti goian ne mananca un titlu barboianu o cupa si acuma badea viitoru ?

blaustein
blaustein  •  23 Iunie 2011, 17:33
Postat de creieru pe 23 Iunie 2011, 11:50

De ce nu scrieti ca albanezul Andi Lila care e liber de contract a semnat cu Dinamo pe 5 ani?Sau ca estonianul Igor Morozov de la Levadia Tallinn si slovenul Darko Zec de la NK Domzale vin pana duminica la Bucuresti sa negocieze cu Dinamo si daca se inteleg or sa semneze si cei doi fundasi centrali internationali pe cate 5 ani cu Dinamo Bucuresti!

Pentru ca nu e adevarat de aia...am vazut ca au sistat negocierile, iar baietii ailalti 2 au mai fost in negocieri si in trecut si nu s-a concretizat nimic. Crezi ca daca a facut Borcea imprumut de 1 milion toate vor fi roz? Datoriile mai intai...dar puteti continua sa visati in continuare....

florinf1
florinf1  •  23 Iunie 2011, 17:25

Mitea si-a luat licenta de antrenor, de cand nu joaca. Vine la Dinamo "moca". Pardon ,o aduce si pe pitipoanca aia a lui pentru atmosfera la vestiar. E super oferta pentru Badea si Borcea.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează