FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Băjenaru, fotbalistul stripper! Stelistul a participat la "Nuntă cu surprize"

Băjenaru este în cantonament cu Steaua și nu a putut urmări sîmbătă seară emisiunea la televizor
Băjenaru este în cantonament cu Steaua și nu a putut urmări sîmbătă seară emisiunea la televizor

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 10:41

Mijlocaşul stelist a participat la emisiunea ”Nuntă cu surprize” de la Kanal D, unde a dansat lasciv pentru a-şi recupera soţia.

Liviu Băjenaru a fost adus la Steaua la insistenţele lui Gigi Becali, care l-a remarcat la Bistriţa datorită driblingurilor de pe gazon. Mijlocaşul de 28 de ani are însă şi alte talente ascunse. Băjenaru s-a căsătorit pe 28 mai cu Iulia, şi a acceptat ca nunta sa să participe la emisiunea-concurs "Nuntă cu surprize" de la Kanal D. El nu aflase atunci că din sezonul acesta va fi fotbalistul Stelei şi de aceea a acceptat să facă streaptease pentru a-şi recupera soţia furată de mai mulţi invitaţi. Băjenaru a demonstrat că se pricepe foarte bine să facă show în afara gazonului, fiind aplaudat frenetic de oamenii prezenţi la nuntă în momentul dansului.

Sîmbătă află dacă a cîştigat concursul :)

Naş de cununie al Iuliei şi al lui Liviu a fost Ciprian Petre, fost coleg de la Gloria cu actualul stelist. Naşul a avut un cadou special pentru mire, aducînd-o la nuntă pe Jasmine, o dansatoare din buric cu care Băjenaru a dansat preţ de minute bune. În emisiunea viitoare, ce va fi difuzată sîmbătă, Bajenaru va afla dacă a cîştigat premiul pus în joc: o excursie de o săptămînă în Turcia. La nunta sa au participat mai mulţi fotbalişti din Liga 1: Borbely (Oţelul), Latovlevici (Steaua) şi Laurenţiu Marinescu (U Cluj).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
simohayha
simohayha  •  27 Iunie 2011, 13:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

T u nu eşti normal!

nter
nter  •  27 Iunie 2011, 11:13

il da gigi afara pe pacatos pentru desfraul si atitudinea anti-crestina. :))

forumeer
forumeer  •  27 Iunie 2011, 01:45

Stire penibila, de tip Can-Can. Unde e SPORTUL din articolul respectiv, parca va ocupati cu SPORTURI, nu cu can-canuri ?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează