FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA

FOTO Ce au încercat fanii lui FCU Craiova, chiar înaintea derby-ului cu rivala CS Universitatea

Simona Halep (30 ani, 22 WTA) joacă ACUM împotriva lui Alison Riske (31 ani, 55 WTA),  în turul I al turneului din Dubai. Partida a început la ora 17:05. +25   FOTO
Simona Halep (30 ani, 22 WTA) joacă ACUM împotriva lui Alison Riske (31 ani, 55 WTA),  în turul I al turneului din Dubai. Partida a început la ora 17:05.

Articol de , - Publicat luni, 14 februarie 2022 19:32 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 20:53

CS Universitatea Craiova și FCU Craiova se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, pe arena „Ion Oblemenco”. Fanii oaspeților acuză tabăra lui Mihai Rotaru că nu și-a respectat promisiunea în privința biletelor.

UPDATE 19:30 / Fanii lui FCU Craiova, mai mulți decât se preconiza

În drumul spre stadion s-au strâns aproximativ 800 de fani ai celor de la FCU Craiova, toți cu bilete. Și suporterii formației care au obținut tichete la tribune speră să obțină acceptul organizatorilor să ia loc în peluză. 

Derby-ul Băniei se va disputa cu casa închisă. Conform informațiilor oficiale, toate cele 9.210 de bilete au fost vândute. 

Napoli a echilibrat derby-ul Băniei » Tehnicianul italian a schimbat fața nou-promovatei, iar cifrele InStat din 2022 ale FCU și CSU Craiova anunță un duel aprig
CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA
Napoli a echilibrat derby-ul Băniei » Tehnicianul italian a schimbat fața nou-promovatei, iar cifrele InStat din 2022 ale FCU și CSU Craiova anunță un duel aprig

Pentru a se asigura că în tribune vor fi doar fanii lui CSU Craiova, clubul lui Mihai Rotaru a recurs la o metodă de marketing care a încins spiritele în Bănie. Mai exact, suporterii care vor să cumpere bilete trebuie să se prezinte cu tichetul de la meciul precedent disputat acasă de CSU Craiova, cu CFR Cluj, sau cu abonamentul. 

CS Universitatea Craiova - FCU Craiova, derby-ul orgoliilor

Promisiunea a fost că în ziua meciului, tichetele vor fi la liber. Nu ar fi fost respectată. La magazinul mobil al celor de la CSU au fost astăzi cozi, dar regula inițială a rămas în vigoare. 

În ciuda acestor lucruri, circulă informațiile că la Tribuna 2 vor fi infiltrați aproximativ 500 de ultrași ai formației patronate de Adrian Mititelu. Asta pe lângă cei 461 grupați în peluză. 

+21 FOTO

Fanii lui FCU Craiova vor fi introduși până la ora 18:30, astfel încât să nu existe riscul unor conflicte pe străzi, cu rivalii de la CS Universitatea. 

La meci, au acces pe stadion următoarele categorii:

  • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore; - se află între sfârșitul perioadei de izolare și până la a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
  • De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate. Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Anchetă după meciul UTA - Dinamo » Jandarmeria: „S-a depășit vizibil numărul spectatorilor”

Un internațional laudă metodele lui Laurențiu Reghecampf: „Antrenorul care mi-a arătat ce înseamnă fotbalul profesionist”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
invinctus
invinctus  •  15 Februarie 2022, 08:38

Pai ei nu strang 1000 nici in 2 meciuri ha ha !!! La meciul cu Botosani au fost sub 500 de insi in tot stadionul !!!!

calinezu
calinezu  •  14 Februarie 2022, 23:02

Forza FCU1948!!!forza SUD97!!!csu nu e Stiinta!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează