FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Bălace: "Bine că am evitat dezastrul şi n-am retrogradat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Împrumutat la Craiova în sezonul recent încheiat, mijlocaşul Vasluiului se bucură că a pus umărul la salvarea Ştiinţei de la retrogradare şi spune că vrea să continue şi stagiunea viitoare în Bănie.

"Toţi am trecut prin momente dificile, dar e bine că am evitat dezastrul, fiindcă era chiar un dezastru retrogradarea. Nu ne poate acuza nimeni că nu am făcut, etapă de etapă, tot ce ne-a stat în putinţă pentru a ne salva din timp, dar nu prea ne-a ieşit.

Ultimele meciuri au fost poate cele mai grele, când deja contabilizasem acea serie de înfrângeri şi ne gândeam ce trebuie să facem să spargem ghinionul.

Important e că ne-am mobilizat cu Oţelul şi nu le-am dat nici o şansă. Am meritat să rămânem în prima ligă, am fost clar o echipă mai bună decât Pandurii şi Iaşi", a declarat Silviu Bălace.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  02 Iunie 2010, 09:18

Sictir oltene ! Ce bine ar fi fost sa stai niţel in matineu ! Ati avut noroc , va`n prazul vostru !

gazistu
gazistu  •  01 Iunie 2010, 17:09

bravo voua...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează