FOTBAL  »  LIGA 1  »  ARBITRI

Balaj la Mioveni

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

“Centralul” din Baia Mare va conduce partida Dacia - CFR Cluj, de care Steaua îşi leagă mari speranţe în cursa spre titlu.

S-au fixat brigăzile pentru eta­pa din week-end, care poate decide titlul. Balaj şi Haţegan sînt arbitrii aleşi la meciu­rile capi­tale pentru po­ziţia de lider: primul va conduce în­tîlnirea Mioveni - CFR Cluj, celui­lalt încre­din­ţîndu-i-se par­tida U Craiova - Steaua.

Pe gustul clujenilor
Trupa din Gruia e familiară pen­tru Cristi Balaj. Cu băimăreanul la centru, ardelenii au învins în Ştefan cel Mare, 2-1, şi au remizat, în tur, la Bis­triţa, 2-2, cu un penalty hazliu pen­tru oaspeţi, dictat după o că­dere teatrală a lui Fabbiani. Prin ur­mare, o delegare pe gustul clu­je­nilor, pentru care confruntarea de la Mioveni e cel mai dificil hop pînă la finalul sezonului, fiindcă Tony şi compania vor avea în faţă o altă “Steluţă”, creată pe axa Neţoiu - Giovanni Becali - Gigi Becali. Plus că argeşenii îşi joacă ultima şansă de a evita retrogradarea!

Bogaciu în Giuleşti
La Craiova, Haţegan, urcat din ia­­­nuarie pe lista FIFA cu caracter ex­­cepţional, va arbitra Steaua pen­­tru pri­ma dată de cînd a pro­mo­vat în lo­tul de elită, iar pre­sta­ţia lui va con­ta enorm în sta­bi­li­rea cam­pioa­nei! Ba chiar va fi pre­zent pentru în­tîia oară şi pe arena din Bănie, de­oarece, în acest sezon, a condus doar un joc al Univer­si­tă­ţii, 0-2 la Vaslui!

În fine, Aurelian Bogaciu a fost preferat de Lupescu pentru derbyul Rapid - Dinamo.

4 puncte din 6 posibile a cîştigat CFR în acest sezon la meciurile din deplasare arbitrate de Balaj

20 e numărul meciurilor conduse pînă acum în Liga I de Ovidiu Haţegan, 13 fiind din sezonul în curs

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (45)
 •  25 Aprilie 2008, 23:00

Imi aduc aminte de declaratia lui Balaj dupa meciul de la Bistrita: "FABIANI M-A PACALIT". sper ca de data asta sa nu-l mai "pacaleasca"....... ai dreaq arbitrii astia. Nu stiu cum "ii pacalesc", "am gresit", "n-am fost aproape de faza", "nu e vina mea, ci a asistentului", "Faza s-a derulat prea repede", dar toate in favoarea CFR-ului..... Balaj, vrem sa fii corect de data asta!!!!!

 •  25 Aprilie 2008, 19:00

cine...? Balaj la Mioveni...? e clar asta e arbitrul cefereului...poate a-ti uitat de hentul clar in careu al celor de la cefere din campionatul trecut la scorul de 3-2 pentru cfr in meciul cu Rapid pe final de meci si de campionat,cind Clujul se batea ptr. locul doi cu Steaua...

 •  25 Aprilie 2008, 17:24

iar si-a pus cfr-ul arbitru de casa

Vezi toate comentariile (45)
Comentează