FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRII

Balaj sub presiune

Articol de , - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

 

“Centralul” băimărean care va conduce meciul Oţelul - Steaua este avertizat de şefii roş-albaştrilor să nu tragă pentru CFR.

Mîine dimineaţă, Ionuţ Lupescu va anunţa oficial cine va fi arbitrul meciului Oţelul - Steaua, însă Gazeta Spor­turilor vă dezvăluie în premieră numele “centralului”: Cristi Balaj. Va fi primul meci al roş-albaştrilor pe care arbitrul băimărean îl va oficia în 2008.

Imediat după ce a auzit de delegarea lui Balaj, Gigi Becali a comentat: “Dacă mă iau după valoare, Balaj e cel mai bun arbitru din România. Dacă va greşi? E imposibil. E un meci crucial şi nu-şi permite să fluiere strîmb, contra Stelei. Sper şi cred că nu va fi părtinitor”.

“Dacă va greşi voit, va fi scuipat pe stradă”
Patronul Stelei şi-a amintit apoi că Balaj a avantajat-o pe CFR în tur, inventînd un penalty la 2-2 cu Bistriţa, şi l-a avertizat: “Nu cred că o să mai tragă cu CFR, că o să-l vadă o ţară întreagă. Acum nu pot să zic că e trimis special să ne încurce şi să ajute Clujul. Ca să greşeşti cu intenţie în acest final trebuie să fii nebun, iar eu cred că Balaj nu e nebun. Dacă va face erori voite? Atunci îl va scuipa lumea pe stradă şi îi va fi şi ruşine să mai dea ochii cu familia, cu vecinii din bloc, cu prietenii”.

“Ne arbitrează Balaj? N-am nici o obiecţie. Sper să aibă un meci uşor. Cînd a greşit pentru CFR la Bistriţa a fost păcălit de Fabbiani, nu a fost rău intenţionat”
Adrian Ilie manager sportiv Steaua

DeclaraŢia zilei: Gigi Becali, patron Steaua

“Sînt sigur că Balaj nu va greşi voit, pentru că dacă o va face, atunci se va distruge pe viaţă. Se va nenoroci!”

A fost În proces cu Becali

Relaţiile dintre Balaj şi Gigi Becali au fost foarte tensionate în trecut. În urmă cu 4 ani, patronul Stelei l-a numit “hoţ la drumul mare” pe Balaj, iar arbitrul l-a dat în judecată. S-a ajuns în instanţă şi Becali a fost chiar nevoit să se prezinte în faţa completului de judecată, împă­cîndu-se cu Balaj chiar pe holurile Tribunalului Bucureşti. “Ce a fost a fost. Ne-am văzut la tribunal, ne-am judecat, ne-am împăcat, acum cred că îşi va face treaba bine. Am încredere în el”, a spus Becali.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (101)
 •  18 Aprilie 2008, 10:44

PE BECALI NU-L CONDAMNA NIMENI PENTRU AMENINTARILE PUBLICE ASUPRA UNUI ARBITRU?

 •  17 Aprilie 2008, 14:57

Lupescu chiar nu e sanatos daca l-a programat pe Balaj la acest meci.

 •  17 Aprilie 2008, 13:17

trb sa ajunga adversarii si in careu\:)) oricum, Steaua campioana@!!!!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează