FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Bâlbâiala săptămânii vine de la Artean: "Voluntariul este într-o construcție, încearcă să-și omologeze, să-și omologizeze lotul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 10:00

În acesată seară de la ora 18:00, Viitorul va juca în runda a 3-a a Ligii 1 cu FC Voluntari. Înaintea meciului din această seară, Denis Drăguș și Andrei Artean au vorbit despre partida care va avea loc la Ovidiu.

"Ne va aștepta un meci greu, pentru că în Liga 1 valorea nu este foarte mare față de celălalte echipe.... Pentru că sunt multe echipe care se apără și este greu să le dai gol, așa cum a fost cu Călărași sau Chiajna. Cu siguranță ne va aștepta un meci la fel. Sunt fericit că am ajuns aici, grupul m-a primit bine, sunt băieți de caracter. Este important să câștigăm, n-am mai câștigat de patru meciuri și e timpul să obținem cele trei puncte. Sunt bătrân față de cei din echipa, pot spune că am experiență pentru că am strâns câteva meciuri bune în Liga 1, dar aici e totul diferit față de ce am jucat la fosta mea echipă. Sper să ajut echipa cu AȘA-ZISA experiența mea!", a spus Andrei Artean.

Venit de la ACS Poli Timișoara, mijlocașul de 24 de ani a făcut declarația săptămânii: "Trebuie să zic și eu ceva, nu? Ne va aștepta un meci greu cu siguranță. Voluntari este o echipă într-o construcție cu jucători mulți care au venit acum, cu jucători noi. Încearcă să-și OMOLOGEZE, să-și OMOLOGIZEZE lotul, cu jucători mulți noi".

CITEȘTE ȘI: 4 subiecte tari atinse de Hagi la conferința de presă » Ce jucător a descoperit și ce se întâmplă cu Ianis

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
juv3ntin
juv3ntin  •  06 August 2018, 10:37

e pe youtube conferinta, baiatul spune clar: omogenizeze, nu OMOLOGIZEZE. stire de 2 lei.

breitner
breitner  •  06 August 2018, 10:36

A facut meditatii de limba romana cu hagi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close