FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bălgrădean și Arlauskis, față în față » Un portar de top din Liga 1 îi compară: „Este de departe cel mai bun!”

Giedrius Arlauskis (stânga) și Cristi Bălgrădean (dreapta) s-ar putea lupta pentru un loc de titular în poarta lui CFR Cluj sezonul viitor +26   FOTO
Giedrius Arlauskis (stânga) și Cristi Bălgrădean (dreapta) s-ar putea lupta pentru un loc de titular în poarta lui CFR Cluj sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 17:31

Răzvan Pleșca (37 de ani), portarul lui Gaz Metan, i-a comparat pe cei doi fotbaliști care s-ar putea lupta pentru un loc de titular în poarta lui CFR Cluj din sezonul viitor: Arlauskis (32) și Bălgrădean (32).

Dacă Cristi Bălgrădean a semnat deja cu campioana Ligii 1, lituanianului Giedrius Arlauskis îi expiră contractul la finalul sezonului, însă oficialii „feroviarilor” încearcă să îl convingă pe portar să semneze prelungirea înțelegerii. 

Un eventual răspuns pozitiv din partea lui „Arla” i-ar oferi antrenorului Dan Petrescu o bătaie de cap pe care orice tehnician și-ar dori să o aibă: alegerea între doi jucători de calitate care evoluează pe același post. Totuși, pentru portarul lui Gaz Metan, alegerea nu este una grea.

Răzvan Pleșca: „Arlauskis este de departe cel mai bun din Liga 1”

„Arlauskis a fost cel mai bun om al CFR-ului în această campanie, a fost ales în echipa ideală în grupele Europa League. Dacă va rămâne la CFR, nu îi va putea contesta nimeni locul de titular. Dacă vor avea și sezonul viitor o campanie la fel de lungă, va avea și Bălgrădean șansa să joace în campionat, în Cupa României sau în cupele europene, în meciurile mai puțin importante.

Îmi place foarte mult de Bălgrădean, dar Arlauskis este la ora actuală de departe cel mai bun portar din Liga 1. Eu îi spun lui „Omul titlu”. La fiecare sezon în Liga 1, a luat titlul. I-am zis că dacă s-ar duce la Clinceni, cu siguranță ar câștiga play-out-ul, iar următorul sezon titlul”, a declarat Pleșca la PRO X.

1 milion de eurovalorează Cristi Bălgrădean, conform transfermarkt

1.6 milioane de euroeste cota de piață a lui Arlauskis, potrivit transfermarkt

2 trofeea câștigat Bălgărdean în cariera sa: o cupă și o supercupă, cu Dinamo

6 trofeea câștigat „Arla” în România: 4 titluri de campion (2 CFR, 1 FCSB, 1 Unirea), o cupă cu FCSB și o supercupă cu CFR

GALERIE FOTO. Primul antrenament al lui CFR Cluj post-pandemie

+22 FOTO

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Fantasticii CFR-ului! Doi jucători l-au încântat pe Dan Petrescu în cantonament » Singurii care au reușit să-i treacă testul: „E destul de rar”

S-a păcălit Bălgrădean când a semnat cu CFR? Anunț clar făcut de clujeni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dodo001
dodo001  •  29 Mai 2020, 12:47

Ambii foarte buni. Vor ajuta CFR-ul atat in actualul campionat, cat si in viitoarele campionate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează