FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT

FOTO Sperietură în amicalul CFR Cluj - Hermannstadt » S-a lovit de o bară de susținere și a fost nevoie de intervenția ambulanței

Bălgrădean, sperietură în amicalul CFR Cluj - Hermannstadt / FOTO: Capturi @antena sport +7   FOTO
Bălgrădean, sperietură în amicalul CFR Cluj - Hermannstadt / FOTO: Capturi @antena sport

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2023 18:12 / Actualizat luni, 27 martie 2023 18:32

CFR Cluj și FC Hermannstadt au remizat, scor 1-1, într-un meci amical disputat astăzi în Gruia.

Campioana CFR Cluj a profitat de pauza provocată de meciurile naționalei și a programat un meci-test intens, contra lui FC Hermannstadt.

Bălgrădean, lovitură în CFR Cluj - Hermannstadt

Sibienii au deschis scorul în minutul 50, dintr-o lovitură liberă executată de Petrișor Petrescu. La aceeași acțiune, Cristian Bălgrădean a tras o sperietură serioasă.

+3 FOTO

Portarul campioanei a plonjat, iar la aterizare s-a lovit cu capul de o bară de metal care susținea plasa porții.

Portarul a avut nevoie de intervenția ambulanței prezente la stadion. A primit îngrijiri la fața locului, nu a fost transportat la spital, dar a fost înlocuit, potrivit Antena Sport.

Echipele din CFR Cluj - FC Hermannstadt

Echipa folosită de CFR Cluj în prima repriză: Scuffet, Hoban, Billong, Țîru, Peteleu, Muhar, Braun, Bordeianu, Cvek, Fica, Maglica 
Echipa folosită de CFR Cluj în repriza a doua: Bălgrădean (Pînzariu), Hoban, Billong (Kolinger), Țîru (Yuri), Peteleu, Boateng (Razak), Braun, Filip, Cvek, Fica, Maglica

Echipa de start a lui Hermannstadt: Muțiu - Medina, Antoche Ene, Issah - Limaj, Mino, Balaure - Issah, Iancu, Babic
În repriza a doua au mai evoluat: Letica, Baba, Uțiu, Buhăcianu, Oroian, Popescu, Stoica, Petrescu, Bejan, Popa, Bărbuț, Biceanu
Antrenor: Marius Măldărășanu

VIDEO. Dan Petrescu atacă contestatarii echipei sale: „CFR nu e apreciată în România. Nu va mai reuși nimeni să se califice în primăvara europeană”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Șumudică așteaptă duelul cu Ronaldo: „Sper să își aducă aminte de mine” + „Mi-a dat dreptate, râdeați de mine în România”

Ce mutare ar fi fost! Fostul mare jucător de la Real Madrid, la un pas de Barcelona: „Diferența a făcut-o Mourinho. Guardiola nici nu s-a deranjat să mă vadă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează