FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO / EXCLUSIV Fostul antrenor al Universității Craiova face radiografia echipei lui Rotaru: „E o enigmă”

Laszlo Balint (44 de ani) a vorbit despre forma slabă pe care o traversează CSU Craiova în 2024. Oltenii au picat pe locul 5 în Superliga și nu mai sunt siguri nici de prezența în play-off.
Laszlo Balint (44 de ani) a vorbit despre forma slabă pe care o traversează CSU Craiova în 2024. Oltenii au picat pe locul 5 în Superliga și nu mai sunt siguri nici de prezența în play-off.

Articol de , - Publicat marti, 20 februarie 2024 15:26 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 15:29

Laszlo Balint (44 de ani) a vorbit despre forma slabă pe care o traversează CSU Craiova în 2024. Oltenii au picat pe locul 5 în Superliga și nu mai sunt siguri nici de prezența în play-off.

Giuszy Balint a fost tehnicianul echipei din Bănie timp de 7 partide, în vara anului 2022, și a explicat la GSP Live de ce crede că oltenii nu se pot lupta la titlu nici în acest sezon.

Alarmă la FCSB » Marele minus, evidențiat în direct: „E o mare problemă”
FCSB
Alarmă la FCSB » Marele minus, evidențiat în direct: „E o mare problemă”

VIDEO. Laszlo Balint: „La CSU Craiova există o zonă de confort”

Pentru a obține lucruri importante, nu numai în fotbal, ci și în viață, trebuie să ieși din zona de confort. Și ca să ieși din zona de confort, trebuie să ai abilitatea de a suferi, să ai un coeficient de reziliență extraordinar ca să poți să treci peste greutăți.

Din păcate, cred că la Craiova există această zonă de confort. Craiova are jucători cu potențial foarte mare, care, din nefericire, nu au reușit să prindă un transfer în străinătate. 

Craiova cu Petev e inconstantă. Se păstrează această caracteristică. Reușește să facă meciuri foarte bune, iar în alte partide exprimarea nu este la nivelul așteptat. Cu toate că vedem jucători care, cel mai probabil, se vor afla și în lotul echipei naționale la Euro. Mă refer la Bancu și Screciu. Jucători care evoluează la un nivel foarte bun la națională, dar nu reușesc să mențină același nivel și la echipă de club”, a declarat Balint, la GSP Live.

„Este o enigmă ce se întâmplă la Craiova”

Fostul antrenor al „leilor” crede că jucătorii importanți din lot nu evoluează la adevărata lor valoare și nu reușesc, din această cauză, să se transfere în străinătate:

„Probabil că există această dorință de a vinde jucători cu sume importante, cum s-a întâmplat în trecut. Chiar Mitriță, acum revenit, a fost subiectul unui transfer important. Cicâldău, Ivan, avem exemple care, la un anumit moment, au făcut pasul afară pe bani mulți.

Din păcate, în ultimii 2, 3, 4 ani nu s-a mai întâmplat acest lucru. E păcat. E o enigmă. Sunt jucători foarte buni: Crețu, Baiaram, Vlădoiu, Mitriță, Markovic... Eu l-am antrenat pe Ștefan Vlădoiu, cred că el chiar poate să fie unul dintre fundașii dreapta foarte buni din România și poate deveni o opțiune pentru echipa națională”.

Fostul antrenor al Universității Craiova face radiografia echipei lui Rotaru: „E o enigmă”
Laszlo Balint // FOTO: Imago

Craiova, din păcate, cu toți acești jucători, nu a reușit să se implice cu adevărat în lupta la titlu. Cu excepția acelei finalei din 2020, care s-a născut dintr-o conjunctură creată de pandemie. Există jucători care încă pot progresa foarte mult. Universitatea Craiova, din punctul meu de vedere, este o echipă care evoluează, în acest moment, mult sub potențialul ei.

- Laszlo Balint, fost antrenor CSU Craiova

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Laszlo Balint

Vezi mai multe știri despre CSU Craiova:

Îndemn urgent pentru Craiova lui Petev: „E imperativ necesar! Vorbim despre o perioadă neagră”
CSU CRAIOVA
Îndemn urgent pentru Craiova lui Petev: „E imperativ necesar! Vorbim despre o perioadă neagră”
Mutarea pe care Mihai Rotaru ar trebui s-o facă urgent la Universitatea Craiova: „Mâine l-aș pune director tehnic”
CSU CRAIOVA
Mutarea pe care Mihai Rotaru ar trebui s-o facă urgent la Universitatea Craiova: „Mâine l-aș pune director tehnic”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dandana
dandana  •  25 Februarie 2024, 09:36

Problema a fost la conducere aducând numai oameni dubioși la echipă. Și tu ca patron sa conduci clubul când nu ai habar ce înseamnă fotbalul. Este greu! Dar era de Așteptat cu acești jucători. Eu am comentat când am început campionatul căci Craiova va fi minune sa între în play of. Avem uni jucători foarte buni, dar avem și jucători în plus. La Craiova trebuie sa muncească alți sa nu se simtă lipsa lor și totul se vede pe ei greșind grav. Aud de Bairam, bai este la - 90% din ce făcea acum 2-3 ani. Markovici este talentat dar leneș, Kolici din păcate merita încredere mai multă pentru a reveni ce era. Iar Ivan ce sa zic, reușește goluri doar din 11m obținut de Mitriță. Nu se face soare doar cu Mitriță, și culmea este ca merg toți prost în același meci. Parcă cad ca oile. Pete trebuie îndepărtat cât mai repede, este mult mai slab decat Balint care comentează aici. Balint lua puține goluri și făcea multe egaluri. Acuma nu mai suntem siguri nici de egal. Rotaru nu vrea decât sa își bata joc de fani ținând la echipă oamenii care nu trebuie. El în conducere care nu are nici-o treabă, Pete pe de alta parte care nu are habar ce face. Și pe altă parte avem jucători de divizia inferioare. Asta s-a întâmplat în timp ce rotaru aducea liber de contract. Sa fim serioși, nu venea nici dracu liber de contract bun. Ești bun clubul mai pulsează și nu îți dă drumul. Mediocritatea și-a pus amprenta pe echipa asta. Și este greu sa faci lumină cu 4 jucători și dai 10 afara. Jenant!

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  21 Februarie 2024, 01:21

Vad ca nu mai apelezi la Buzarin sa scrie despre tine.... ai gasit alti doi probabil mai ieftini si care inca isi fac condeiul pe seama declaractiilor tale ... f bine! insa se ridica un mare semn de intrebare in momentul in care tu iti permiti sa faci analize despre echipe care au antrenori inca ... esti doar un caz nefericit de lipsa de caracter sa spunem asa cind faci asta. Cind erai in activitate la Uta si inclinam televizoarele pt tine sa bati pe cineva acasa nu prea iti placea sa se spuna ceva urat la adresa ta. Parca asa imi amintesc!

adidi
adidi  •  20 Februarie 2024, 20:24

Craiova de azi,este o echipa mediocra, complet neorganizata ,de la antrenor conducere,șamd.Echipa bună de a se bate pt. evitarea retrogradării și aici e într-adevăr favorita în a reuși sa scape și sa termine campionatul pe 10...11.Rotaru ești cel mai bun patron din România dar la coada clasamentului. TE RUGAM lăsa.te de a investi in fotbal ,ești Nul la acest capitol

Vezi toate comentariile (9)
Comentează