FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Balint provocat să revină pe teren: "Temwanjera e la a treia dantură şi continuă să dea tot ce poate" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 15:08

Adrian Porumboiu l-a provocat, în glumă, pe Gabi Balint, 50 de ani, să revină pe teren şi să formeze un cuplu de atac la FC Vaslui cu Mike Temwanjera, 30 de ani, deoarece ar fi mai tînăr decît vîrful din Zimbabwe.

"Temwanjera e mai bătrîn decât Gabi, dar Mike e un tip admirabil. Cred că Mike e deja la a treia dantură, asta apropo de cai de rasă. E jucătorul care a dat tot şi mai mult decît putea să dea dintre toţi jucătorii care au trecut pe la Vaslui. Noi ne permitem glume, pentru că sîntem din aceeaşi generaţie", a spus Adrian Porumboiu, conform Mediafax.

Nu e prima dată în patronul Vasluiului glumeşte pe seama lui Temwanjera. La mijllocul lunii trecute declarînd: "Nu cred că vîrsta e o problemă, că am avea o echipă mai bătrînă. Niculae avea 31 de ani şi juca senzaţional. Mike Temwanjera cred că e mai bătrîn ca mine şi dă tot ce are pe teren"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vlad79
vlad79  •  17 Aprilie 2013, 17:44

Va doresc multa bafta la aceasta echipa, domnule Balint! Ati fost un jucator extraordinar, sunteti un om deosebit, sunt convins ca nu peste multa vreme veti ajunge la un nivel foarte inalt si in antrenorat. Cred ca domnul Porumboiu a facut o alegere inspirata.

leon_7up
leon_7up  •  11 Aprilie 2013, 13:22

Respect pentru ceea ce faci la Vaslui si pentru ceea ce o sa faci ... Si succes la locul 2-3 .

aftandil
aftandil  •  10 Aprilie 2013, 16:57

moooor :))))) e tare si nea' porumboiu asta ! da parca totusi faza zilei a fost cea cu Rocha :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează