FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali l-a pedepsit pe Tavi! Dică a negat realitatea, dar MM a confirmat noua decizie: „Asta e ordinea acum!”

Octavian Popescu (19 ani) a fost retrogradat în ierarhia căpitanilor de la FCSB, asta deși Nicolae Dică (42 de ani) transmitea că a fost o simplă coincidență în eșecul suferit de FCSB contra lui U Cluj, scor 1-2. +11   FOTO
Octavian Popescu (19 ani) a fost retrogradat în ierarhia căpitanilor de la FCSB, asta deși Nicolae Dică (42 de ani) transmitea că a fost o simplă coincidență în eșecul suferit de FCSB contra lui U Cluj, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 17:53 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 18:33

Octavian Popescu (19 ani) a fost retrogradat de Gigi Becali în ierarhia căpitanilor de la FCSB, asta deși Nicolae Dică (42 de ani) a negat acest lucru după eșecul suferit de FCSB contra lui U Cluj, scor 1-2, când mijlocașul nu a mai primit banderola.

Gazeta Sporturilor remarca marți că Octavian Popescu a fost deposedat de banderola de căpitan. După ce Florinel Coman a fost schimbat la pauză, Olaru a fost căpitan la ieșirea de la cabine. Tavi a fost sărit și după schimbarea lui Olaru, când banderola a ajuns la Cordea.

Mihai Stoica, concluzii după parcursul lamentabil din Conference League: „Am spus o prostie și mi-o asum!”
FCSB
Mihai Stoica, concluzii după parcursul lamentabil din Conference League: „Am spus o prostie și mi-o asum!”

Imediat după demisia de la FCSB, Nicolae Dică a respins ideea că Popescu ar fi fost pedepsit: „Chiar nu am văzut-o la Cordea. În mod normal trebuie să i-o dea lui Tavi. La meciul de Cupă cu UTA nu fusese Tavi căpitan? Nici nu am observat că era la Cordea. Nu știu ce s-a întâmplat. Cum găsim imediat să facem un subiect de discuție din orice”.

Tavi Popescu, deposedat de banderolă

În realitate, Tavi Popescu, vicecăpitan până săptămâna trecută, a fost retrogradat în ierarhia banderolei. Noua ordine, anunțată și de Mihai Stoica, a putut fi observat la disputa cu West Ham, 0-3, în grupa de Conference League. Chiar dacă Tavi Popescu a fost titular, banderola a fost purtată de Andrei Cordea. 

Becali l-a pedepsit pe Tavi! Dică a negat realitatea, dar MM a confirmat noua decizie: „Asta e ordinea acum!”
Andrei Cordea, căpitan la FCSB înaintea lui Octavian Popescu

„Asta e ordinea acum, Coman, Olaru, Cordea, Octavian Popescu. Nu că e deposedat, asta e ordinea acum. Și Octavian a fost în Cupă căpitan. A fost activ, păcat mare că şi-a bătut joc de el domnul Cojocaru şi nu l-a lăsat să joace în continuare”, a transmis Mihai Stoica la Orange Sport. 

Tavi Popescu avea propria banderolă 😅

La începutul lunii august, Tavi Popescu a fost protagonistul unui moment stânjenitor. În Slovacia, în repriza a doua a partidei cu Dunajska Streda (1-0) din preliminariile Conference League, Popescu a preluat banderola după ieșirea din teren a lui Coman.

Încă firav, cu brațele nu foarte dezvoltate, lui Tavi îi cădea banderola de pe braț aproape după fiecare sprint. Motiv pentru care cei din staff-ul FCSB s-au mișcat repede și au adus o altă banderolă, potrivită pentru brațul tânărului fotbalist al FCSB-ului.

VIDEO. Liviu Ciobotariu a ieșit în față și a vorbit în premieră despre oferta lui Becali: „A fost decizia mea să nu mă duc la FCSB”

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO Cordea l-a dat de gol! Nicolae Dică s-a mai certat cu un titular de la FCSB, în afară de Dawa

Cu 4 ani la FCSB, îl pune la colț pe Florinel Coman: „Ce căpitan e ăsta? Eu mă certam cu greii vestiarului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
John.Wick
John.Wick  •  05 Noiembrie 2022, 03:21

mare analiză :)) articol re-reluat, clickbait pentru hateri. și susținătorii ecchipelor din B mușcă cutoată gura :))

supereduardo10
supereduardo10  •  04 Noiembrie 2022, 23:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1cesare
1cesare  •  04 Noiembrie 2022, 22:17

Adevăratul căpitan e ales de vestiar,nu de patron sau antrenor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează